17.11.2013

Inspiraatiota pikkujouluihin

Aikaisemmin kokosin erilaisia mekkoja juhlakauden inspirointiin. Nyt kokosin yhden suosikkimekkoni ympärille kokonaisuuden. Teen myöhemmin vielä muutamalle muullekin mekolle kollaasit miten itse niitä pukisin. Tässä siis ensimmäinen:

Mekko By Malene Birger// Laukku By Malene Birger // Kaulakoru By Malene Birger // Korkkarit Christian Louboutin (adlinks)

Olen totaalisen rakastunut By Malene Birgerin ihanuuksiin. Ihania vaatteita ja asusteita, joissa on aina jotain extraa. Etenkin tuohon pitkään juhlamekkoon olen palavasti ihastunut. Mitäs mieltä te olette tästä kokonaisuudesta?:)

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Katya
    17.11.2013 at 20:39

    Upee toi mekko ja kyllähän tommosen asun laittais päällensä, jos vaan olis joku tilaisuus, missä sais tommosta käyttää :p ♥

  • Reply
    -A-
    18.11.2013 at 08:29

    Minulla on juuri tuo Diorin puna numero 999 ja täytyy sanoa että on todellakin jokaisen euron väärti, pysyy aivan uskomattoman hyvin tahraamatta ja väri on mitä parhain näin pikkujoulukauteen :)

  • Reply
    Angelicas Closet
    18.11.2013 at 17:22

    That necklace is lovely!

  • Reply
    Maarit
    18.11.2013 at 19:07

    Hei Mona! Tämä ei nyt liity postaukseen, mutta haluaisin kysyä sinun Neverfull Damier Ebene laukustasi. Olen kuulluut että tuossa Ebene kuosissa ruskeat hihnat saattaisivat käytössä hieman halkeilla ja nahkan pinta kuoriutua. Oletko sinä ollut laukkuusi tyytyväinen ja onko siihen tullut käytön jälkiä? Kovasti pähkäilen ostaisinko laukun Monogram vai Damier Ebene kuosissa ja siksi kyselen. :)

    • Reply
      Mona
      18.11.2013 at 22:25

      Tiedätkö, että kyllä se hiukan on halkeillut siitä ympäriltä niistä saumakohdista:( Mutta olen kyllä muuten ollut MEGA tyytyväinen siihen!!:)
      Mä tykkään tuon oman laukkuni punaisesta sisuksesta kovasti, mutta kiljuen voisin ottaa monogram kuosilla saman laukun!! :D

      • Reply
        Maarit
        19.11.2013 at 13:46

        Kiitos kivasti vastauksesta! Olen totaalisen ihastunut tuohon damier kuosiin ja onkin vaikea päättää kumpi olisi parempi valinta. Damier on niin huoleton muuten, kun taas vachetan kanssa saa olla tarkkana ettei tule tahroja. Vaikeita pohdintoja :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *