27.10.2013

Kuulumisia

Heippa ihanat!! Täällä on mennyt sunnuntai järjettömän nopeasti. Oikeastaan koko viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa, enkä ole ehtinyt kovin paljon koneellakaan olla. Päivällä käytiin silakkamarkkinoilla kiertämässä ja herkuttelemassa muikkuja;) Illalla suuntasimme leffaan katsomaan Paha Pappan. Jopas oli melkoista huumoria leffassa;D

Illalla saatiin vihdoin ja viimein (lue: Eetu sai) aikaiseksi mitata kaikki kodin seinät. Seuraavaksi siis tilaamaan listoja!! :D Onko vinkkejä mistä olisi järkevintä ne hankkia? Kotiinkuljetus olisi ainakin ehdottoman tärkeää, koska meillä ei ole autoa käytettävissä. Ensi viikolla ajattelin myös suunnitella tuohon meidän vessaan mini rempan. Kaakelimaalia ja uudet kalusteet. Niillä voisi saada jo hieman valoisampaa ilmette tunkkaiseen siniseen vessaan. Tänään aamulla kotia siivotessa otin muuten muutamia kuvia lainassa olevalla laajiksella, joten piakkoin tulossa niitä lisää bloginkin puolelle!:) Valokuvavarastot ovatkin ihan täynnä vaikka mitä, mutta aika tuntuu olevan tällä hetkellä todella kortilla. Pitää huomenna tarttua kunnolla hommiin ja saada purettua kaikki taas ajantasalle. Kuvien ottamisen lisäksi suuren osan ajasta vie kuitenkin niiden muokkailu ja jo pelkästään kuvien valintaan menee aika tovi jos toinenkin.

Nyt kuitenkin suihkun kautta teen keittoon ja peiton alle. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille! Huomenna ilmoittelen ensimmäisen Braunin arvonnan voittajat, joten pysykäähän kuulolla:)

Ps. Muistutuksena vielä, että tänään saa Fashionstorelta kaikista normaalihintaisista tuotteista alen!!:) Meinasin muuten hiukan pelästyä tänään, kun käytin sateella noita ihania Guessin nahkasaappaita. Ne olivat ihan kamalassa kunnossa kotiin päästyä!:O ONNEKSI sain ne todella siisteiksi wolyn nahanpuhdistusaineella. Oli kuitenkin hyvä muistutus miksi olisi hyvä käyttää kurakeleillä ihan niitä kumppareita;)

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // (adlinks)

Huom vielä tänään siis  koodilla 1FSG529M blogin lukijat saavat  -15% alennuksen Fashionstoren normaalihintaisista tuotteista!!:) Fashionstoren valikoimaan täältä! (adlink)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Reetta
  28.10.2013 at 09:08

  Kivoja kuulumisia siellä. Ihanaa uutta viikkoa Mona ♥

  • Reply
   Mona
   28.10.2013 at 14:40

   Ihanaa viikkoa sinne itse auringolle <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *