22.10.2013

Tiistai kuvina

Heippa hei! Tänään on päivä mennyt mukavissa merkeissä. Tässä muutamia kännykällä napattuja kuvia päivästä.

Aamupäivällä kävin piipahtamassa Halosella huomisen kantisillan tiimoilta. Toivottavasti tapaan teitä ihania huomenna siellä!:) Mikäli olette tulossa niin tuuttehan nykäisemään hihasta ja vaihtamaan sanan ja parikin. On niin kiva saada teille ruudun toisella puolella oleville kasvot ja kuulla enemmän teidänkin kuulumisia!:)

Haloselta suuntasin Jenny’Storeen. Testailin ihania juttuja ja olisin voinut rohmuta koko kaupan!:D Ihana Jenny sponssasi mulle tulevaan Gloria Blog Awards juhlaan aivan mielettömän kauniin mekon! En millään malta odottaa, että pääsen pukemaan tuon ihanuuden!!:) Ihana ihana Jenny <3 Kiitos!! Mekosta tulee vielä siis ihan oma postauksensa lähempänä juhlia;) Mekkojen ja muiden ihanuuksien testailujen lomassa tuli mega iso nälkä ja hain kultatalon yläkerrasta salaatin Greenzista. Suosittelen, oli nimittäin tosi hyvää! Kahvit puolestaan koukkasin Café BrownZista ja en voi sitäkään kuin kehua. Tuonne Kultatalon yläkertaan pitää ehdottomasti suunnata uudelleen.

Mekon kaveriksi tulin ostaneeksi 2nd Day upean statement korun. Se oli niin viimeinen silaus kauniille mekolle, joten se oli saatava!;) Tuo menee kyllä loistavasti arkenakin vaikka harmaan neuleen kaverina. Ah, se tuo särmää niin moneen asuun. Vaikkei tarkoitus ollutkaan niin kauheasti shoppailla niin tein korun lisäksi vielä yhden toisenkin melkoisen löydön:D Nimittäin tartan hameen!  Super trendikästä ja juuri tällä hetkellä muotikansan niin kovasti hehkuttamaa;) Laitan myöhemmin kuvia ihanuudesta! Niin minua taas vietiin trendien perässä:D

Nyt painun ruuanlaittoon, vatsa ihan huutaa tyhjyyttään!

PS!!! Aamulla postasin Sisustuksen Koodin muotikirpparista – myös Jenny monen muun upean tyylittären lisäksi on tulossa myymään aarteitaan!! :) Toivottavasti nähdään siellä, tulee tosi kiva päivä ja varmasti luvassa on huippuja löytöjä. Minä tosin lupaan olla kärppänä ihanien tyylittären rekeillä ajoissa, sillä nopeat syövät hitaat!! ;D

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Tanja
    22.10.2013 at 18:09

    Café Brownz’in kakut on aivan ihania! Suussa sulaa ihan :) Pitääpäs taas käydä siellä joku päivä, viimeisimmästä käynnistä on jo ihan liian kauan aikaa.

    • Reply
      Mona
      22.10.2013 at 20:08

      Oi oi, voin vaan kuvitella!!8) Tuolla Kultatalon yläkerrassa tulee kyllä käytyä ihan liian harvoin. Pitää kyllä alkaa useammin vierailemaan siellä!!:)

  • Reply
    Milla
    22.10.2013 at 19:01

    Oiii ihana ihana tuo neule ala vasemmalla!!!! Tosi söpö :) hitsi pitää tehdä joku kerta visiitti turkuun että voin käydä kaikissa paikoissa joita sun blogissa nään! :D varsinkin tintåseen on PAKKO päästä syömään härkävarrasta ja shoppailemaan jenny’s storeen :) en malta oottaa että nään sen mekon!! <3

    • Reply
      Mona
      22.10.2013 at 20:10

      NO EIKÖ!!!! Arvaa kuinka paljon teki mieli kotiuttaa se;) Nyt vielä kun tekin meette täällä sitä hehkuttamaan, niin kaipa se on pakko sortua:DD
      Ja voi ehdottomasti Tintån härkävartaalle ja Jenny’Storeen!:) Mekosta tulee kuvia ihan viimeistään ens viikolla;)
      Kiitos Milla, kun käyt mua aina piristämässä aurinkoisilla kommenteilla <3

  • Reply
    Mantelileipä
    22.10.2013 at 19:56

    Juuri turkulaistunut tamperelainen kyselee onko Kultatalo ja Hansa sama paikka?? Pikainen googlettelu ei tuonut täyttä selvyyttä asiaan. Kultataloa googlettaessa päädyin Hansan sivuille. Hansassa on tullut pyörittyä, mutta sekä Greenz että Cafe BrownZ on minulle täysin vieraita paikkoja. Täytynee poiketa niissä joku kerta.

    • Reply
      Mona
      22.10.2013 at 20:12

      Joo on sama!! :) Kultatalo on tosiaan hansassa ja esimerkiksi uudesta H&M:stä pääsee kotiosaston kautta suoraan kultataloon! Käy siellä kakkoskerroksessa kurkkaamassa Jenny’Store, se on niiiiiin ihana liike <3 :) Ja ihan ylhäällä on nuo ruokapaikat :)

      • Reply
        Mantelileipä
        23.10.2013 at 19:59

        Juu, täytyy käydä kurkkaamassa. Sekä Jenny’Store että herkkupaikat :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *