19.10.2013

Rentoilua

Heippa ihanat! Tietokone on pysynyt tänään harvinaisen paljon kiinni. Päivään on kuulunut niin salilla hikoilua kuin kotona siivoilua ja rentoutumista. Loppuillan ajattelin myös ottaa ihan rauhassa viltin alla leffaa katsoen, jonka jälkeen voisi uppoutua peiton alle hyvän kirjan kanssa. Nyt siis oikein mukavaa ja rentoa lauantai-iltaa kaille <3 Huomenna on luvassa kiva päivä, sillä suuntaan aurinkoisen Cocon luo kylään yhden kivan jutun merkeissä, josta blogissakin pian lisää:) Pus pus!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sanna
  20.10.2013 at 00:04

  Hei, ostamasi Muji-laatikosto, onko kyseessä tämä: http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=9&Sub=39&PID=2424
  Olen itsekin etsiskellyt pitkään tuollaista säilytysratkaisua kelloille ja koruille :)

  • Reply
   Mona
   21.10.2013 at 20:45

   Joo mulla on pari tuollaista! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *