18.10.2013

Perjantain kuulumisia

Mukava vaikkakin aika kylmä perjantai takana. Päivällä lounastin ystäväni ja Eetun kanssa Torressa. Lounaan lisäksi jäimme kaupungille hieman kiertelemään. Eetu nappasi ennen kouluun lähtöä vielä minusta ja kauniista ystävästäni kuvan. Onni on rakkaat ystävät <3

Laitan myöhemmin vielä tarkempia kuvia asusta!:) Kaupungilla kierrellessä kävimme moikkaamassa Jenny’Storessa aurinkoista Jennya ja kuolasimme kaikkia syksyn uusia juttuja.

Miten toinen voikaan olla aina niin hemskutin hyvännäköinen?! <3 Jenny on super inspiroiva pukeutuja myös! Hän voisikin aloittaa myös oman blogin. Pitänee aloittaa pieni painostus…;) Uskon, että en olisi todellakaan ainut, joka mieluusti näkisi kuvien kera naisen upeita persoonallisia asukokonaisuuksia.

Illalla meinasin pakahtua materiaalionnesta, nimittäin sain Fashionstorelta ihan mielettömän upeat saappaat. (adlink) Nämä ovat vain jotain todellista täydellisyyttä!! Voin luvata, että nämä Guessin upeudet tulevat näkymään niin paljon talven aikana asukuvissa ettei ole tosikaan :D Laitan pikimiten parempia kuvia, kunhan ehdin kuvaamaan valoisaan aikaan. Nyt on ihan pilkkopimeää ja sisällä on karseat keltaiset valot. Alkaa muuten samalla hiipiä ärsytys valokuvaamisen hankaluuteen. Kaipa se on taas kaivettava lisäsalama kunnolla käyttöön pimeän kauden alkaessa… Omat taitoni lisäsalaman käytössä ovat kuitenkin vielä aivan olemattomat. Pitäisi harjoitella paljon enemmän. Mikäli teillä on hyviä vinkkejä salaman käyttöön niin saa jakaa!:) Tai jos olette esimerkiksi tehneet joitakin kivoja tutorial postauksia aiheeseen liittyen niin linkit ovat super tervetulleita!

Seuraavaksi nautiskelemaan glögiä.. Kiitos vaan Xenille glögihimon aiheuttamisesta;D Glögikausi avataan siis täälläkin nyt!:) Ihanaa perjantai-iltaa kaikille <3 Kuullaan huomenna!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Milla
    18.10.2013 at 20:41

    OMGG!!! Noi on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T!!!!! <3 en kestäää niin harmi että eivät sovi ihan bugettiini :((( vaikka tosin tiedän kyllä että nuo kestäisivät varmasti vuosia! :) opiskelijan arki, huoh :( no onneksi se ei kestä montaa vuotta ;D ootan innolla asupostauksia noiden upeuksien kanssa! :)) voi hitsit en vaan pysty lopettamaan noiden tuijottamista!! Oot lucky girl ;) <33

    • Reply
      Milla
      18.10.2013 at 20:41

      Budjettiini siis, haha :D

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 20:51

      No niinpä, nää on vaan aivan täydelliset! Ei mitään ylimääräistä, vaan ja ainoastaan super tyylikkäät ja klassiset saappaat. Hei voisin koittaa jossain vaiheessa tehdä pihistä panosta versiota. Pidän silmällä jos löytyisi tämän tyylisiä hiukan eri budjeteissa!:)

      • Reply
        Milla
        18.10.2013 at 23:11

        Hei jooo, se ois superia :) <3 ja myös ylipolven saappaista olisi kiva! Sulta saan aina niin paljon inspistä ostoksiini ja monen monta kertaa tullutkin suoraa klikkailtua sun postauksista ostoskoriin kamaa :) kiitos siis ihan mielettömästi että näät vaivaa niiden eteen, oon aivan varma että siinä menee aikaa! Ne on vaan niiiin kivoja meille lukijoille kun on valmiiksi bongattu ne parhaat palat :)

  • Reply
    eve
    18.10.2013 at 21:06

    Ne muutamat asukuvat, joita oon nähny täällä Jennystä niin aivan ihania! Mietinkin just yks päivä, että olis mieletöntä, jos hänelläkin olisi blogi! Joten pls painosta häntä aloittamaan ;) Tai jos hän edes lisäisi (mieluusti ahkerasti ;)) asukuvia instagramiin niin sekin olisi kiva! Niin tyylikkäältä tyypiltä vaikuttaa tää Jenny! :)

    • Reply
      Mona
      19.10.2013 at 10:40

      Mä oon niin samaa mieltä, Jenny on upea <3 Kiva kuulla, että muutkin tykkäisivät nähdä enemmän hänen asujaan! Mä aloitan painostuksen ja ennen kuin saadaan hänen oma blogi pystyyn niin koitan itse muistaa ottaa hänesta asukuvia tänne ja instagramiin!! :)

  • Reply
    Anu
    19.10.2013 at 22:30

    Hei, mistä on upean ystäväsi navy takki peräisin? :)

    • Reply
      Mona
      20.10.2013 at 08:34

      Se taisi olla Zarasta!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *