15.10.2013

Lämpöisiä ihanuuksia

Keräsin lämpöisiä ihanuuksia inspiroimaan talven pukeutumista. Säiden kylmetessä tekee mieli kietoutua lämpimiin ja pehmeisiin vaatteisiin. Kerrospukeutuminen alkaa nostaa päätään ja takeilla ja neuleilla on helppo saada asuihin “täytettä” :) Takit ovat ehdottoman tärkeitä ja niitä huomaan itse aina selailevani kerrasta toiseen. Niitä Suomen talvessa ei voi olla liikaa. Nahkatakeille saa lisää käyttöaikaa, kun alle laittaa lämpimän villaneuleen ja päälle ison muhkean huivin. Mikäli nekään eivät riitä voi nahkatakin päälle heittää vielä vaikka ponchon tai väljän pitkän ohuemman takin.

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.// (adlinks)

Yllä olevat takit on koottu Boozt.com valikoimasta, jossa on tällä hetkellä valittuja uutuuksia 25% alennuksessa. Keräsin niiden joukosta omat lempparini. Musta hyvin simppeli villakangastakki olisi ainakin haaveissa samoin simppeli parka takki rennompaan menoon. Olen selvässti myös mieltynyt harmaisiin takkeihin mustilla hihoilla. Yksi jakku löytyykin jo kaapista. Se pitää pikimiten ottaa taas käyttöön!:)

7. // 8. // 9. // 10. // 11. // 12. (adlinks)

Lämpöisiä neuleita ja villapaitoja ei talvella voi olla liikaa. Ne ovat ainakin itselläni niitä kaikkein käytetyimpiä vaatteita. Itse suosin yksivärisiä mukavia neuleita, mutta muutamalle kuviolliselle voisin myös lämmetä. Numero 11 ihanan pehmeä keltainen ihastutti myös kovasti. Se olisi kaunis esimerkiksi harmaiden housujen kanssa! :) Viitat ovat myös loistavia talveksi. Itselläni oli toimistolla aina yksi lämmin poncho. Siihen oli ihana kietoutua niinä päivinä, kun kylmyys ulottui sisälle asti. Toisaalta vielä säiden ollessa kohtuullisia voi ponchoa ja viittatakkeja käyttää hyvin ulkona, kun vain laittaa tarpeeksi kerroksia alle.

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8.

Hanskoja ainakin minulla saisi olla tuhat ja yksi paria. Olen melkoinen hanskan hukkaaja ja harmikseni monet lempparitkin ovat kadonneet mystisesti. Tänä syksyny hanskoissa saisi olla vähän niittejä, tikkauksia tai vaikka tuollaiset karvatumputkin kelpuuttaisin mieluusti!

Keräsin taas kollaasiin ihania inspiskuvia Pinterestistä. Ihania kokonaisuuksia, eikö!?:) Kuvia katselemalla tekee mieli laittaa pipo päähän, iso huivi kaulaan ja lähteä take away kahvi kädessä kiertelemään kaupungille!:) Hih, miten musta onkin yhtäkki tullut todellinen syksyn rakastaja? :D Tämä syksy on kyllä ollut poikkeuksellisen ihana.

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Milla
    15.10.2013 at 17:53

    Tuleeko sun juttu nyt huomenna ilmestyvään marraskuun numeroon vai ootko vasta joulukuun numerossa? :) pitää heti käydä aamulla hakemassa!!!! :DD

    • Reply
      Mona
      15.10.2013 at 18:33

      Se tulee vasta joulukuun numeroon! Mutta huomisessa on meidän ihana Johanna!! :) <3 Ja paljon tietty kaikkee muuta kivaa;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *