14.10.2013

Inspiraatiota hameiden käyttöön

Mainitsin Autumn Leopard– postauksessa, että rakastan hameita, mutta niitä tulee käytettyä aivan liian vähän. Tällä hetkellä vaatekaapissa ei ole kovinkaan montaa hametta ja ne jotka sieltä jo löytyvät ovat aivan liian kesäisiä tähän vuodenaikaan. Keräsin kollaasin täyteen inspiraatiota siitä millaisia hameita kaipaisin kaappiini juuri tällä hetkellä.

Kaikki hameet on kerätty yhteistyökumppani Zalandon nettikaupasta, jossa alkoi nyt myös alet. Kannattaa ehdottomasti kurkkailla!:)  Koodilla zalmona10 saa 10% alennuksen myös normaalihintaisista tuotteista!:) 

Koodin ehdot: Etu on voimassa 27.10.2013 asti | tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.

1. Mint&Berry vekkihame tartan
2. Black Secret vekkihame
3. S. Oliver nahkahame
4. Stefanel harmaa a-linjainen hame
5. Upea Object nahkahame
6. Mint&Berry nahkahame
7.Mangana nahkahame
8. Zalando Collection vekkihame
9. Kaunis ja naisellinen Lauren Ralph Lauren nude hame
10. Mads Norgaard musta hame
11. Gazel upea viininpunainen hame
12. Sonia by Sonia Rykiel musta a-linjainen hame
13. Michael Michael Kors konjakinruskea nahkahame
14. Selected Femme maxihame
15. Laurél huikean kaunis hapsuhame
16. Naf Naf vekkihame
17. Vila sininen a-linjainen kaunis hame
18. Nolita maxihame musta
19. Mint&Berry maxihame
20. Stefanel oranssi maxihame
21. Finders Keepers sininen hame
22. Kiomi maxihame vaalean beige
23. Upea Gazel punaoranssi hame
24. Annarita N musta hame
(Adlinks)

Tilaa vaatekaapissa löytyisi sekä tummille a-linjaisille hameille, nahkahameille kuin muutamalle kauniille värikkäällekin yksilölle. Maxihameet olisivat täydellisiä syksyyn, koska niiden alle voi piilottaa todella paksutkin sukkahousut ilmojen ollessa kylmiä. Tällä hetkellä mieltymykseni kääntyy hameissa enemmän a-linjaisten mallien puoleen. Todella tiukat vartalonmyötäiset mallit eivät ole nyt se omin juttuni ellei niiden materiaali ole riittävän paksua ja syksyistä. Millaisia hameita teillä on käytössä eniten näin syksyiseen aikaan?

Yksittäisten hameiden lisäksi keräsin kunnon annoksen inspiraatiota Pinterestiin Skirt outfit inspiration– kansioon. Todettakoon taas miten rakastankaan tuota Pinterestin ihmeellistä maailmaa! Se on täynnä ihan kaikkea ja sieltä saa aina pukeutumiseen niin paljon vinkkejä. Pinterestin ainut huono puoli on, että se todellakin imaisee mukaansa. Välillä huomaan pinnailleeni way too much :D Nykyään en anna itselleni enää lupaa avata pinterestiä illalla kännyllä, sillä se jos jokin on vaarallista. Tunti saattaa mennä ihan hujauksessa, kun oikein pääsee kauniiden kuvien makuun;)

Kuvat Pinterest

Toivottavasti näistä oli inspiraatiota muillekin hameista tykkääville. Mikäli teillä on joitain tiettyjä postaustoiveita hameiden suhteen niin laittakaahan ihmeessä tulemaan!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Pinja
    14.10.2013 at 20:02

    Ihania hameita kaikki! Tää kyllä inspiroi käyttämään omiakin hameita vähän enemmän :)

    • Reply
      Mona
      15.10.2013 at 09:36

      Voi tosi kiva kuulla, että tää postaus inspiroi kaivamaan niitä omia hameita kaapista!!!:) Ihan mahtavaa:) Ps. Uusi blogi näyttää hyvältä!!:)

  • Reply
    juuliae
    14.10.2013 at 23:18

    Nahkaiset hameet yhdistettynä johonkin rentoon yläosaan ja beanie-pipoon miellyttää omaa silmää tällä hetkellä aivan sairaasti – vaikkei sellainen tyyli yleensä itseeni niin suuresti iske. Pakko päästä kaupoille, pakko. :D

    • Reply
      Mona
      15.10.2013 at 09:36

      No kyllä, niin samaa mieltä!!! :) Ei oo myöskään ominta mua, mutta huomaan jatkuvasti pinterestissä kuolaavani juuri tuollaisten asujen perään;)

  • Reply
    Katya
    15.10.2013 at 09:29

    Mä en oo antanu itelleni lupaa edes ladata sitä Pinterestin appia puhelimeen, puhelimella menee jo ihan tarpeeks aikaa Instagramiin ja We♥itiin! :D “Säästän” siis Pinterestin laiskoille päiville tietokoneen kanssa ;) Mä haluaisin hirveesti semmosen tekonahkasen vekkihameen, vitsi mulla on mielessä niin paljon yhdistelmiä semmosen varalle!

    • Reply
      Mona
      15.10.2013 at 09:38

      Hih, ehkä olis parempi poistaa vaan koko app :D :D Oikeesti en kyllä edes pystyis :D Sama kuin instan poistaisi :D
      Kylläpäs sitä tulee riippuvaiseksi…. Täytyy ottaa joku kerta viikon kielto :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *