12.10.2013

Tommy Hilfigerin showroomilla

Torstaina Helsingissä ensimmäisenä oli ohjelmassa vierailu Tommy Hilfigerin showroomilla. Kokoonnuimme Costumen porukan kanssa ensin Bonnierin toimistolla, josta suuntasimme yhdessä paikan päälle lintulahdenkujalle. Showroomin aulassa meitä vastassa oli ystävällinen ja mukava maajohtaja Jari Karjalainen. Meitä odotti herkullinen aamupalalautanen showroomilla ja mukavat myyjät kertoivat ja näyttivät fiilisvideoita kevään upeasta mallistosta. Kamera oli tietysti mukana ja nappasin tänne muutamia makupaloja siitä miltä kevät tulee näyttämään.

Meidän päätoimittajan Sannan laukku oli myös kuvattava erikseen;)

Miesten mallistosta bongasin yhden jos toisenkin ihanuuden mistä Eetu tykkäisi. Meiltä kotoa löytyykin Tommy Hilfigeriä enemmän edustettuna Eetun vaatekaapista. Klassisia ja laadukkaita vaatteita, jotka menevät vuodesta toiseen.

Tämä punainen ihanuus oli ihan huikean kaunis! Kelpuuttaisin mieluusti omaan laukkukokoelmaani. Täydellinen piristys yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin.

Kaunis murunen <3 Showroomilla vaatteiden lisäksi ihastuin ihaniin kukka-asetelmiin. Olen nykyisen melkoinen kukkien rakastaja. Kotona pitäisi aina olla kauniita kukkia piristämässä sisustusta.

Upeita ja pirteitä värejä! Mallinukeilla oli kivasti kerrostettu asuja. Eniten miesten vaatteista ihastuin raitoihin. Ne ovat aina yhtä raikkaita. Myös nuo keltaiset ja turkoosit housut olisivat ihan huikean pirtsakat! Kivaa vaihtelua perusfarkuille.

Ihastelimme molemmat Xenian kanssa naisten herkullisen pinkkejä vaatteita. Tuo tikkitakki oli ihan karkki. Minä iskin silmäni vaalean pinkkiin neuleeseen, joka tuntui taivaallisen mukavalta. Valkoisten tai vaaleansinisten farkkujen parina tuo neule olisi ihan täydellinen.

Nenämme huomasi showroomilla huumaavaan ihanan tuoksukynttilän. Kaikki meistä taisivat huokailla miten ihana tuoksu tästä lähti. Kynttilä pitää ehdottomasti käydä ostamassa seuraavan Stockan vierailun yhteydessä. Saimme showroomilta myös tuliasena ihanan Hilfigerin tuoksukynttilän, joka sekin tuoksui ihanalta ja oli sujautettu super suloiseen kudottuun pussukkaan:)

Tämä taulu jäi lähtemättömästi mieleeni! Aivan ihana ja voisin hyvin laittaa sen kotiinkin seinälle. Ajattelin, että voisin koittaa itse suttailla jotain saman tyylistä tästä inspiroituneena. Moneen aikaan en ole piirtänyt, mutta tämän nähtyä tuli taas palava himo päästä luomaan jotain kuvia muutenkin kuin valokuvaamalla:)

Meidän poppoo <3 Toivottavasti päästään pian kokoontumaan ihan koko porukalla.

Kiitos vielä Tommy Hilfigerin porukalle mukavasta vierailusta! Kevään upeita värejä ja malleja odotellessa!:)

EDIT:

Olettehan jo osallistuneet Costumen suureen muotikyselyyn??:)  Vastaamalla Suureen muotikyselyyn voit voittaa Tommy Hilifgerin Holiday Mixer –juhlakokoelman tuotteita 1 000 eurolla!:)

Osallistumaan pääsee tästä!!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    LeAnn
    12.10.2013 at 23:23

    Täällä yksi, joka tykkää valtavasti Tommy Hilfigerin vaatteista. ♡ Värit ja laatu sekä hinta kohdallaan. Ja mallit ovat myös monipuolisia. :-) Ihanalta näyttää kevät. Tietää rahan menoa. :-)
    Ihanaa viikonlopun jatkoa ihana Mona!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *