30.9.2013

Kuulumisia ja kodin yksityiskohtia

Heippa ihanat! Täällä on päivä mennyt nopeasti. Tarkoitus oli tehdä vaikka mitä, mutta kappas sitä kehittää kaikkea ihan muuta mitä pitäisi.. Esimerkiksi leipominenhan on paljon tärkeämpää, kuin lukeminen;) Päivällä sentään sain raahattua itseni salille. Olo alkaa olla taas jo normaali ja onneksi vältyin kunnon flunssalta. Tosin treeneistä tuli melkein viikon tauko ja tuntuu, kuin olisi ollut ikuisuuden poissa salilta. Noh, toivottavasti pääsee taas äkkiä vauhtiin. Onneksi olen säästänyt Netflixistä House of Cards jaksoja juoksumatolle. Oli nimittäin taas niin kutkuttavaa päästä sen kimppuun! Olen totaalisen koukussa Jenkki höpöhöpö politiikkaan;D

Huomenna koitan saada laiskan ahterini ylös mahdollisimman aikaisin, jotta ehdin käydä salilla vielä ennen yliopistolle lähtöä. Päivällä vannon kautta kiven ja kannon lukevani pakaralihakset kipeiksi;) Eetulla on pitkästä aikaa myös vapaata, joten koitan saada suostuteltua hänet ottamaan asukuvia. Niitä ei viime viikolla taidettu ehtiä nimittäin ottaa ainuttakaan. Pieniä details kuvia tosin näkyy aina instagramin puolella asuistakin, joten kannattaa sieltäkin kautta seurailla:)

Eipä mulla muuta tainnut olla.. Ai niin sitä vaan vielä, että syksy on ihanaa aikaa! Otin tänään jo punaisen Tove Parka takin esiin salille lähtiessä. Yhtään ei ollut liikaa päällä. On ihana kääriytyä lämpimästi ja kotona etenkin nautiskella kynttilöistä ja pehmeistä vilteistä. Nyt siis villasukat jalkaan ja kömmin lämpimän peiton alle kullan kainaloon!

Loppuun vielä mielettömän ihana ja hyvänmielen aiheuttava biisi! <3  Hyvää yötä ja kuullaan taas huomenna.

[youtube width=”700″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=Rx74lnjKFW8[/youtube]

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Emmi L.
    1.10.2013 at 11:24

    Mäkin rakastan Jenkkien höpöhöpöpoliittiikkaa ja sen seurauksena tulikin mieleeni, että ootko kattonut Scandal-nimistä ohjelmaa? Ihan huikea! Ehkä mun vime aikojen kaikista lempparein löytö television saralla :)

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 22:51

      Oi en ole, mutta kiitos paljon vinkistä!!!:) Menee ehdottomasti mun “juoksumattolistalle” :D

  • Reply
    Madde
    1.10.2013 at 15:01

    Jos pidät tuosta biisistä niin ehdottomasti suosittelen katsomaan tämän taidokkaan version siitä: http://www.youtube.com/watch?v=6y1aOg_UO_A :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 15:23

      Ei oo totta, toi on IHANA!!!!! :D Kiitos kun linkkasit<3 <3 :)

      • Reply
        Madde
        1.10.2013 at 17:09

        Haha, ei mitään!! :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *