25.9.2013

W = Work

Olen kerännyt Pinterestiin Workspace kansiota, jonne on tarkoitus saada mahdollisimman paljon isnpiraatiota omaa työpistettä silmällä pitäen. Meidän työpöytä on tähän asti toiminut lähinnä minun meikkipöytänä, mutta sittemmin olen vakaasti päättänyt vaihtaa sohvalla töiden tekemisen työpöydän äärelle. Meikkipöytä saa nyt siis tehdä tilaa Macille. Suunnitelmissa on vaikka mitä työpöydän varalle. Tarvitsen muun muassa kauniita kansioita, hyllykköjä, laatikostoja ja kaikkea muuta pientä kivaa ja käytännöllistä. Sain tänään pienen askeleen projektissa eteenpäin sillä kävin ostamassa ihanan Design Letters W mukin pöydälle Sisustuksen Koodista. Olipas kiva nähdä samalla myös Annea!:)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3 Me vietetään rentoa päivää Eetun synttäreitä juhlistaen:)

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rosita
  25.9.2013 at 21:01

  Hei Mona, halusin tulla kertomaan ja kiittämään siitä, että satuin voittamaan siinä Costumen nettikauppakyselyssä, josta täällä jossain vaiheessa vinkkasit. Kävin osallistumassa ja palkinto napsahti täysin yllättävästi tähän suuntaan! :) Vitsit kuinka iloiseksi tulin!

  Jos haluat, voit käydä blogistani kurkkaamassa mitä palkintoja valitsin: http://siipienhelinaa.blogspot.fi/2013/09/costumen-glitter-arvonnan-voittosaalista.html

  Mukavaa illanjatkoa!

  • Reply
   Mona
   25.9.2013 at 21:40

   Eikä, voi vitsit miten kivaa!!!:) Tällaiset jutut tekee kyllä niin hyvän mielen. Mäkin oon kerran voittanut yhdessä arvonnassa ja voi mieletön miten hyvä fiilis siitä tuli<3 Vieläkin hymyilyttää kun pidän arvonnasta voittamaani rannekorua:)

 • Reply
  Anne Malia
  25.9.2013 at 21:52

  Ihanalta näyttää tuo muki siinä macin viekussa :)

  Oli kyllä tosi mukava kun piipahditte, pääsin taas turisemaan, heh.

  • Reply
   Mona
   25.9.2013 at 21:53

   Oli niin kiva nähdä, pitää mennä ihan ajan kanssa vielä kahvittelemaan niin voidaan turista enemmän!:) Haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *