23.9.2013

Fall Fashion Cravings

Poikkeuksellisen pitkän kesän jälkeen on ihana suunnata katseet syksyisiin asuihin ja vaatteisiin. Keräsin eri nettikaupoista kivoja juttuja syksyä silmällä pitäen. Oma syksyn hankintalistani on jälleen aivan liian pitkä toteutuakseen, mutta onneksi haaveilla voi aina;)

(Adlinks)

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ

Ensimmäisenä poimin Nellyn uudesta Notion 1.3 mallistosta omat lempparini. Issue 1. sai siis uuden nimen ja sen mukana uuden kokoelman. Tämä mallisto iskee minuun ja lujaa! Ihania juttuja, joissa kaikissa on sitä jotain. Erilaisia materiaaleja, joita yhdistämällä saa todella upeita kokonaisuuksia. Yhtenä suosikkinani pitsin ja keinonahan yhdistäminen.

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ

Puhuttaessa kengistä lyö tämän tytön sydän aina muutaman kerran lujempaa. Rakastan kenkiä ja niitä on todella vaikea saada kaappiin liikaa;) Korkeat korot ovat kaikkein lähimpänä sydäntäni, mutta talven tullessa käytännöllisyys vie monesti voiton. Keräsinkin nyt kollaasiin tyylikkäitä ja klassisia malleja, jotka näyttävät syksyisissä asuissa aina hyviltä. Matalatkin voivat todella olla tyylikkäät. Syksyn kengissä suosin väreinä mustaa ja ruskeaa. Kenkiä itseltäni löytyy ihan huima määrä, mutta siitäkin huolimatta muutamille hyville kävelykengille olisi tilaa;) Ja noh, niin olisi klassisille saapikkaillekin!

 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ // 10. TÄÄLLÄ

Takeista olen jo ennättänyt tehdä useamman postauksen, mutta jälleen kerran keräsin niitäkin tähän syksyn haavelistalle. Takit ovat ihania ja rakastan erilaisia malleja ja materiaaleja. Kollaasin yksilöistä numerot 1, 8 (tai) 10, 3 ja 6 suorastaan huutavat päästä omaan valikoimaani!:D Numero 4 on lähes kopio omasta Ted Bakerin villakangastakistani. Oi odotankin jo, että pääsen käyttämään sitä taas pian:)

Mitä syksyisiä juttuja teillä on must have listalla tänä syksynä? :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jonttu
    23.9.2013 at 22:28

    Voi kun tuo kuvan 2 valkoinen pitsipaita on kerta kaikkiaan liian hyvännäköinen! Jään unelmoimaan tuollaisesta…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *