19.9.2013

All Black

Käytiin muutama päivä sitten kuvaamassa sateisessa Turussa ihanan Cocon kanssa. Tällaisia kuvaustreffeja pitää ehdottomasti järkätä lisää. Tavoitteena löytää kaikki Turun mageimmat kuvauspaikat;)

Shoes: Nly shoes, Dress:  Nly trend , Jacket  Nly trend  all thanks to Nelly // jeans Liu Jo thanks to Fashionstore // statement: Love Rocks thanks to Evechic // Bag Mulberry (Adlinks)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    eve
    19.9.2013 at 15:39

    Tosi makee kuvauspaikka! Onko sulla muuten tässä clip onit päässä vai onko sun tukka vaan kasvanut? Näyttää tosi pitkältä :))

    • Reply
      Mona
      19.9.2013 at 16:19

      Eikö ookkin! Noi kaikki värit tekee kuviin niin kivasti efektiä:)
      Joo mulla on clip onit tässä!!! :) Oon ollu niihin niiiiiin tyytyväinen, tuo sitä kivaa kaivattua pientä vaihtelua, kun ei muuten jaksa hiuksia laittaa:) Nyt tosin hiukset oli ihan märät sateesta tuossa:DD

  • Reply
    Johanna
    19.9.2013 at 16:05

    Vautsi mitä kuvia! <3
    Uusi lukija siis ilmoittautuu samalla. :)

    Olisin vielä kysynyt sun Mulberryn Alexasta – onko laukkusi Oversized mallia ja kertoisitko plussat ja miinukset? Itselläni on laukku ostoslistalla, joten olisi kiva kuulla mitä olet tykännyt siitä. Kiitos! <3

    • Reply
      Mona
      19.9.2013 at 16:17

      Kiitti Johanna!:) Ja tervetuloa mukaan, tosi kiva kuulla, että eksyit tänne:)
      Mun Alexa on oversized ja oon ollut toooosi tyytyväinen. – käsivarrella pidettäessa laukku on hiukan hankala avata – nahka kuluu helposti + se on muuten ihan täydellinen :D Tarpeeksi suuri, että mahtuu kaikki täydellinen ja tykkään nahan kuluneesta pinnasta joten nahan kuluminen tavallaan + puoli mulle:)

  • Reply
    Laura
    19.9.2013 at 19:38

    Hei!
    Vautsi mä tykkään tosi paljon tosta koko mustasta asusta, jotenki se vaan kolahti muhun :) minusta asussa on kummiskin sitä jotakin mikä saa sen toimimaan! :) Mä tykkään sun tyylistä, koska se vaihtelee naisellisista korkkareista tennareihin :)

    • Reply
      Mona
      20.9.2013 at 22:31

      Mahtavaa kuulla Laura!:) Pukeutuminen onkin siitä just niin kivaa, että sitä voi vaihdella fiiliksen mukaan:) Kiva välillä hiukan repästä ja mennä oman normaaliin tottuneen ulkopuolelle!:)

  • Reply
    Mikko
    19.9.2013 at 20:27

    Hauskan erilaisia kuvia toisiaan ja kiva asu, draamaa :)

    • Reply
      Mona
      20.9.2013 at 22:33

      No eikös, ei ihan sitä totuttua meikän normi tyyliä ;) Oli kiva nähdä tänään, harmi ettei ehditty yhtään vaihtaa kuulumisia!:( Ens kerral paremmalla ajalla!

  • Reply
    Elisa
    19.9.2013 at 22:13

    Oi onpas kivan erilainen asu! Todella onnistunut, sopii tälläinen vähän rajumpikin tyyli sinulle! ;) Ja siisti kuvauspaikka!

    • Reply
      Mona
      20.9.2013 at 22:34

      Jee super kiva kuulla, etä tykkäsit!!:) Välillä on kiva hiukan repästä ja poistua omalta “mukavuus” alueelta;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *