18.9.2013

It’s Time To Run!

Aamutreenit ovat lähteneet kohtuullisen hyvin käyntiin. Tietokone ja työt ovat kyllä yksi iso este varhaisille aamutreeneille. Huomaan aina aamuisin ensimmäisenä hakevani kupillisen kahvia (Eetu keittää aina mullekin valmiiksi <3 ) ja parkeeraan sen kanssa työpöydälle tietokoneen eteen. Sähköposteihin vastailu, postauksien teko ja kaikki muut työhommat vie mut mukanaan ihan täysin ja huomaamattani olen istunut koneella useamman tunnin. Olenkin saanut raahattua itseni vasta noin 10-12 aikaa salille, jonka jälkeen olen taas epätoivoisesti yrittänyt aloittaa lukemisen.. Kröhöm… Nytkin väsään postausta..;) Ajankäyttö on ihan tautisen vaikeaa mulle ja siinä on haastetta enemmän kuin tarpeeksi. Keskittyminen vähemmän kiinnostaviin asioihin on todella vaikeaa. Super kiva ja innostava työ taas vie ihan täysin mukanaan. Vaikka tiedostan itselleni asioiden tärkeysjärjestyksen ei se ole aina niin helppoa toteuttaa.. Olenko ainut vai onko muilla samalaisia mietteitä??

Nyt kuitenkin takaisin taas juoksemiseen! Tavoitteeni oli siis aloittaa aamut salilla ja juosta siellä matolla sopivaksi katsomani määrä saadakseni siitä energiaa päivään. Rakastan yli kaiken juuri matolla juoksemista. Monet ovat tätä ihmetelleen blogin puolella, eivätkä voi käsittää miten voin pitää jostain niin tylsästä asiasta:D Minusta se on kaikkea muuta kuin tylsää. Alkujaan ihastukseni matolla juoksemiseen lienee lähtenyt siitä, että vatsani on ollut todella kipeä usein. Matolta pääsin heti pois, kun mahakivut pääsi yllättämään. Samaa ei voi tehdä ulkona lenkkipolulla. Matolla juostessa tykkään aina katsella telkkaria ja tästä iso kiitos Elixian loistaville puitteille. Sieltä löytyy paljon juoksumattoja ja monta telkkaria joista on varaa valita kanavista. Nyt olen kuitenkin viimeisten viikkojen aikana rakastunut juoksumaton ja tabletin yhdistelmään!!:D Miten en olekaan ennen hoksannut ottaa tablettia mukaan treeneihin. Sen kanssa aika kuluu ihan siivillä ja tunnin juoksu menee ihan huomaamattaan. Suosittelen todella lämpimästi mikäli haluaisi juosta matolla, mutta kokee sen tylsäksi! Sain nyt suureksi ilokseni Netflixin blogin kautta käyttööni ja olen heti ensimmäisestä kerrasta aivan koukussa!!:D Tästä lähtien katselen aina juostessa koukuttavia sarjoja. Kotona en katso oikeastaan juuri lainkaan telkkaria ja olenkin ollut autuaan tietämätön kaikista hyvistä sarjoista (paitsi Salkkarit on edelleen ihan ykkönen ja Venla mun lemppari ;) ). Ensimmäinen sarja saikin minut jo aivan koukkuun, enkä malta odottaa huomista treeniä sekä toista jaksoa;)

Aamutreenit ovat siis pääosin lähteneet hyvin liikkeelle. Hieman on vielä varaa aikaistaa salille lähtöä, mutta hiljaa hyvää tulee;) Ehkäpä ensi viikolla pyrkisin yhdeksään ja sitä seuraavalla kahdeksaan… Lokakuussa meikäläisen löytääkin sitten salilta jo seitsämältä!:D Tavoitteita on hyvä olla.

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Nina Janika
    18.9.2013 at 14:07

    Mulla on myös samanlainen työ, joka koukuttaa kovasti! Aamut alkaa juurikin kuvailemallasi tavalla, vaikka rakastan myös aamutreenejä yli kaiken <3 Viimeinen kuukausi on kuitenkin mennyt flunssassa, ja siitä parantuessa (pariinkin otteeseen!), eikä lenkkipouille tai salille ole ollut menemistä. Alan jo olemaan aika kypsänä tähän liikkumattomuuten!

    Onnekseni tänne Kuopioon avautui juuri uusi huippu kuntosali, jonne aion mennä tutustumaan pian ja harkita ehkäpä jopa jäsenyyttä. Tuo tabletin pitäminen mukana salilla (ja varsinkin leffojen ja sarjojen katsominen) oli ihan mahtava idea. KIITOS<3

    Kaikkea hyvää viikkoosi! Sinusta pursuaa aina niin positiivista energiaa ja hymysi on niin aito :)

    • Reply
      Mona
      19.9.2013 at 21:20

      Voi ei, toivottavasti saat itsesi pian kuntoon flunssasta!!:/ Sairastelu on aina niiin mälsää ja vie energiaa monella tavalla.
      Mutta ehdottomasti kun saat itsesi kuntoon niin uudelle salille vain, se tuo niin paljon motivaatiota!!:) Ja tabletti mukaan!!! :) Mä olen niin koukussa. Tänäänkin ihan odotin, että pääsen matolle hyvän sarjan pariin. Tuo House of Cards koukutti ekasta jaksosta lähtien ja tekis mieli katsoa kaikki jaksot putkeen:D
      Ja kiitos vielä ihanasta kommentistasi <3 Loistavaa viikkoa sinnekin!

  • Reply
    Rosita
    18.9.2013 at 14:58

    Juoksumatto oli ainakin itselleni hyvä tapa aloittaa juoksuharrastus muutama vuosi sitten. Sitä ennen vihasin juoksemista, mutta sitten päätin harjoitella edes lyhyitä pätkiä lämmitellessä juoksumatolla ja kuuntelin hyviä biisejä tai katsoin telkkaria. Se tieto, että voi lopettaa heti kun haluaa kantoi pitkälle. Nyt sitten myöhemmin olen innostunut ulkona juoksemisesta ja se vie vielä enemmän mennessään kuin mattoilu. :)

    • Reply
      Mona
      19.9.2013 at 21:21

      Mahtavaa ,että juokseminen on vienyt mennessään!! Se on kyllä niin ihanaa puuhaa, että voi pojat <3 :)

  • Reply
    Hani
    18.9.2013 at 15:37

    Netflixin paras sarja on ehdottomasti how i met your mother eli suom. Ensi silmäyksellä. Suosittelen

    • Reply
      Mona
      19.9.2013 at 21:21

      Kiitos vinkistä!! Se menee tämän jälkeen jonoon!! :)

  • Reply
    eve
    18.9.2013 at 17:18

    Mona muistatko minkä kategorian alla sen sun -10kg postaus on? Tai voisitko linkata sen tähän? Haluaisin lukea sen uudelleen ja kaipaisin vähän motivaatiota :) Löysin sen postauksen googlen kautta ja se menee sun vanhaan blogiin, mutta vanha blogi ohjautuu niin nopeasti tänne uuteen blogiin, etten kerkeä sitä lukemaan. Pakko sanoa kyllä, että upeassa kunnossa olet! Niin urheilullisen ja energisen näköinen :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *