15.9.2013

Huomenta!

Sunnuntaiaamut ovat ihan parhautta. Tänään nukuimme pitkään ja nyt hörpin aamukahvia samalla blogeja lueskellen. Surffailin myös nettikaupoissa metsästäen uutta sohvapöytää. Mukavaa hengailua ja rauhassa aamusta nauttimista. Niistä on sunnuntaiaamut tehty. Iltapäivällä suuntaamme Eetun kummipojan synttäreille. Rauhallinen aamu muuttuu siis todelliseksi energiapläjäykseksi;)

Illalla alkaa taas aherrus niin työ kuin koulujuttujenkin parissa. Seuraava tentti on edessä jo heti ensi viikon perjantaina, joten paljon ei jää aikaa valmistautua.. Nyt jatkan surffailua ja erityisesti ihanien sisustusblogien selailua. Niistä voisinkin tehdä erillistä postausta myöhemmin!:)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Postauksen kuva on otettu uudella lainakameralla. Tämä ikuinen Canon-tyttö on lähtenyt vieraille maille ja testailee nyt Nikon D600 runkoa! Se on jo muutaman päivän jälkeen ihan huikea! Rungon koko on täydellisen kompakti, vaikka onkin täydenkennon kamera. Nopeus on myös ihan omaa luokkaansa, mikä vetoaa tähän hätähousuun. Myönnettäköön tosin, ettei kaikki säädöt ja vimpaimet ole ihan hallussa vielä. Harjoittelemista ja ihmettelemistä riittää ja paljon. Naureskelin itselleni, kun etsin ensimmäisen illan ihan vain nappulaa mistä säätää aukkoa;)  Rungossa on mukana monikäyttöinen 24-85mm 3.5-4.5 objektiivi, joka vaatii myös hieman totuttelua. Edelleen ehdoton oma suosikkini objektiiveista on 50mm 1.4. Iso harmi onkin, ettei Nikonin ja Canonin objektiivit sovi toisiinsa. Suosittelen muuten kameroista kiinnostuneille kurkkaamaan Sulantoblogia. Hän on kirjoittanut tästä D600:sta tarkemmin postausta täällä.  Nyt jatkan harjoituksia!:) Kuullaan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *