4.9.2013

Upeimmat syystakit

Kyselin eilen Insta lately– postauksessa mielipiteitä Zaran nahkatakista, jota olen nyt useampaan kertaan testaillut. Pidän takin mallista todella paljon, mutta en ole aivan 100% varma onko se juuri se THE nahkatakki. Lähdinkin kartoittamaan myös muita vaihtoehtoja nettikauppojen syövereistä ja tässä tuli tulos…

 

1. Jofama

2. Vila upealla helmaleikkauksella

3. Cigno Nero huikean upealla kauluksella

4. Selected Femme

5. Michael Michael Kors kultaisilla yksityiskohdilla

6. Freaky Nation

7. Oakwood upealla naisellisella leikkauksella

8. Muubaa ihana yksinkertainen malli

9. Guess

10. mbyM über ihanalla kauluksella ja leikkauksella

(Adlinks)

Toinen toistaan ihanampia yksilöitä ja olen aivan pää pyörällä mikä olisi nyt se parhain. Rakastan ylipäänsä takkeja paljon! Syksyn yksi parhaimpia puolia onkin se, että saa aloittaa taas takkien käytön. Suomen oloissa takkeja tulee käytettyä paljon ja mielestäni on vähintäänkin kohtuullista olla useampi yksilö kaapissa tuomassa vaihtelua asuihin;)

Nämä alemman kollaasin ihanuudet saivat oman sydämeni sykkimään useamman kerran tuplasti. IHANIA! Takeissa pidän erityisesti naisellisista ja klassista malleista. Luonnolliset värit ovat eniten mieleeni, vaikka välillä on kiva repäistä kirkkaammillakin yksilöillä. Kotoa löytyykin ihana Ted Bakerin punainen villakangastakki, joka näkyy tässä Red Ted Baker– postauksessa.

 

1. Liu Jo täydellisen naisellinen vaalea villakangastakki

2. Harmaa pitkä villakangastakki

3. Mexx klassinen lyhyt trenssi

4. S’nob IHANA lyhyt takki upealla kauluksella

5. Ichi vihreä rento parka

6. Object upea a-linjainen harmaa takki

7. Mexx musta klassinen takki ihanalla rusetti yksityiskohdalla

8. Daxon klassisen kaunis a-linjainen takki

9. Selected Femme musta trenssi

10. Mint&Berry harmaa lyhyt takki

( Adlinks)

Onko muita takkien rakastajia ja löytyykö kollaaseista teidän lemppareita?

Apua otetaan myös vastaan nahkatakin valinnassa!:) Mikä teidän mielestänne olisi ehdottomasti parhain mulle ja mikä ehdoton ei?

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Katya
    4.9.2013 at 06:59

    Oi, toi VILAn nahkatakki on aivan upea! Ihan täydellinen!

  • Reply
    Marika
    4.9.2013 at 08:40

    Nahkatakeista ehdottomasti 3 ja 10. Ihania <3 Muubaalla oli kans kolmostakin näköinen takki jossain vaiheessa ja meinasinkin sen jo tilata, mutta 500 punnan hinta oli aika suolainen, joten se sitten jäi. Niitä saa eBaysta aina välillä alennuksella, joten pitää taas alkaa sitä kyttäämään. :) Rakastan itsekin syystakkeja (talvitakeista en niin välitä) ja niitä on kyllä kertynytkin ihan kiitettävästi. Aina jostain päästä pitää karsia, jotta saa ihania yksilöitä tilalle. Tämän talven missio on kyllä ehdottomasti musta nahkatakki, ruskean omistankin jo. :)

  • Reply
    Liina
    4.9.2013 at 13:40

    Moi Mona!
    Suosittelen Zaran nahkatakkia. Vaikka Zaran laatu mielestäni ei ihan aina ole priimaa, niin nahkatakeissa kyllä on. Sopi mielestäni tosi hyvin sinulle :)
    Mukavaa syksyä ja kiitos kivasta blogista!

  • Reply
    armi owo
    4.9.2013 at 15:07

    tykkään ite tosi paljon mun nahkatakista ! joskus löysin ihan sattumalta kappahlista ihanan nahkatakin ja eikun ostamaan kun sai klubietua (?) tai jotain sellaista ja hintakaan ei ollut paha. nyt on päällä joka päivä ! :)

    kutonen mun mielestä sopis sulle parhaiten. tai voi olla sekin et itelle pistää silmään heti ykkösvaihtoehtona … :D

  • Reply
    mami
    4.9.2013 at 16:54

    Nahkatakeista nro 5 tai 9 mielestäni parhaimmat :)

  • Reply
    Jaana
    4.9.2013 at 20:43

    Nahkatakeista 1 ja 10 on mun silmään kivoja;niissä on prätkäfiilistä, mutta naisellisia elementtejä silti (ykkösessä taskut ja jotenkin tosi onnistunut malli, kympissä tuo kaulus!!!) Tykkäsin siitä Zaran takistakin sun päällä :) Valitsetpa minkä vaan, ei se voi vikaan mennä :)

    Mä ostin Only:n prätkätakin, joka oli vaaleaa tweediä(?) ja hihat mustaa tekonahkaa. Tykkään tosi paljon, mutta ihan klassikko aitonahkainen kokomusta minultakin vielä puuttuu, joten kiitos taas hyvästä valikoimasta :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *