27.8.2013

His sunday outfit

Vuorossa olisi taas Eetun arkiasu. Pienen suostuttelun jälkeen sain luvan kuvailla asun ja tämä poseeraaminenhan alkaa jo käydä ihan luontevasti;) Nyt oli vielä kerrankin hiukset auki! Ja niistä, kun kuitenkin tulee taas kommenttia, niin KYLLÄ mä rakastan Eetun pitkiä hiuksia!!! :) Sunnuntaina torilla ja kaupungilla käydessä päällä oli siis seuraava sinipunainen  rento kokonaisuus.

 

 

Olen ostanut Polo Ralph Laurenin paidan Eetulle lahjaksi Jenny’s Storesta. Tällaiset ohuet neuleet ovat ihan huippu mukavia ja sopii mielestäni moneen eri tilanteeseen.
Punaisia shortseja metsästimme koko alkukesän ja mistään ei oikein tuntunut löytyvän sopivia. Osa oli väärän punaisia ja osa taas aivan väärän mallisia Eetulle. Viimein tulosta tuotti Stadiumissa käynti! Sieltä löytyi nämä juuri sopivan pituiset ja rennot punaiset shortsit. Hintaakin taisi olla vain noin kolmisen kymppiä.

Jalassa olevat nahkaiset Converset alkavat olla aika puhkikuluneet. Hyvin ovat kyllä palvelleet, sillä käyttöä ne ovat saaneet ja paljon. Lienee syytä hankkia samalaiset muutamassa eri värissä:)

kengät: Converse (samat TÄÄLLÄ)
shortsit: Race Marine
(vastaavat TÄÄLLÄ)
paita: Polo Ralph Lauren (sama TÄÄLLÄ)
(Adlinks)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *