26.8.2013

Last summer outfit

Kävimme viime torstaina ystävien kanssa herkuttelemassa Stefan´s Steakhousessa. Ilta oli kaunis ja aurinkoinen, mutta jo hieman viileä. Ajattelin, että nyt taitaa olla viimeisiä mahdollisuuksia laittaa kesäisiä asuja päälle. Päädyin siis mustiin shorteihin ja uuteen Massimo Duttin Mulberryn silkkiseen paitapuseroon. Olen totaalisen rakastunut tähän yksilöön. Tämä lähti mukaan Pariisin matkalta. Paita on ihanan pehmeää silkkiä ja laskeutuu kauniisti päällä. Melkein harmittaa, etten ostanut paitaa heti kättelyssä myös toisessa värissä.

 

 

Jalkaan sujautin tämän kesän Zaran luottokorkkarini. Näillä koroilla jaksaa kävellä pidempäänkin ja niiden väri sopii monen asun kanssa. Naisellinen malli saa myös jalat näyttämään todellisuutta paljon pidemmiltä;)

 

Laukuksi valitsin tietysti uuden silmäteräni LV:n pocheten. Tämä on vain niin kertakaikkisen näppärä! Vielä en ainakaan ole tullut katumapäälle tämän ostossa;) Kynnet on lakattu Yves Rocherin kiiltolakalla sävy numero 14. Rose. Kynsilakka löytyy täältä.

 

 

Mukaan lähti myös uudet rakkauteni Ray Ban Aviator Arista aurinkolasit. Sain ne lahjaksi Fashionstorelta ja voih, olen niiiiiin myyty näille!:) Super monissa blogeissa on näitä hehkutettu jo ties miten kauan, mutta itse tämänkin suhteen heräilen vähän myöhässä. Nyt Ray Ban arskojen makuun päästyä taidan suunnata katseen merkin muihin malleihin ja aviatorin väreihin. Nämä ovat oikeasti vaan ihan täydelliset aurinkolasit ja sopivat asuun kuin asuun. Näillä pelastaa huonot naamapäivät aina!:D Aurinkolasit löytyy täältä.

 

 

 

Kynsien lakkauksen lisäksi maalasin myös huulet lähes samalla sävyllä. Huulipuna on myös  Yves Rocherilta.  Sävyltään se on 13. Rose Somptueux ja löytyy täällä.

 

 

 

Kengät: Zara
Shortsit: Bershka (vastaavat täällä)
Paita: Massimo Dutti (vastaava täällä)
Takki: Zara (vastaava täällä)
Laukku: LV
Kello: Michael Kors
Aurinkolasit: Ray Ban (give away @Fashionstore )

( Mainoslinkkejä / All links are Adlinks )

 

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *