25.8.2013

Perjantain touhuja kuvina

Perjantaina oli ohjelmassa vaikka mitä mukavaa! Aamu alkoi yhteistyökumppani Bell-Linéassa Nooran käsittelyssä. Noora on huippu symppis tyyppi, joka toimii Bell-Linéassa kosmetologina ja tekee myös ripsienpidennyksiä sekä kynsiä.

 

 

Sain kokeilla Nooran laittamia ripsienpidennyksiä ja tässä olisi hieman kuvaa millaiset tuli!:) Ensin ennen kuvaa…
Ja sitten jälkeen!:) Aika huikeat eikö!:) Ripsiin laitettiin 10mm tupsuja ja jos oikein muistan niin C-kaarevuudella. Noora käyttää JB-lashes ripsienpidennyksiä.

 

Ripsienpidennyksiähän olen aikaisemminkin kokeillut ja tykännyt niistä kovasti. Omat ripset ovat kuitenkin sen verran pitkät ja tuuheat, että en koe tarvitsevani pidennyksiä ihan ympäri vuotta. Välillä niitä on kuitenkin niiiiiin ihana laittaa, sillä ne helpottaa ja ennen kaikkea nopeuttaa todella paljon arkisia rutiineja! Olikin tosi kiva, että pääsin testaamaan Nooran laittamia ripsiä. On taas yksi ihana tyyppi, jota voin lämmöllä suositella muillekin!:) Noora teki ripset todella tarkasti, mutta silti nopeasti.
Bell-Linéan tarjoama 15% alennus kaikista hoidoista on vielä voimassa blogin lukijoille elokuun loppuun asti, joten kannattaa nyt kurkata heidän palveluvalikoimaansa!:)

 

 

 

Ripsienpidennyksessä makoilun jälkeen suuntasin seuraavaksi lounaalle iki-ihanan Canonin yhteyshenkilön kanssa!:) Kesällä emme ehtineet montaa kertaa nähdä ja voi vitsit ihan ikävä oli ehtinyt tulla. Höpöteltävää olisi taas riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Lounastimme molemmille uudessa paikassa Karussa. Sushit olivat moitteettomia, mutta eivät ehkä yltäneet aivan parhaimmiston joukkoon. Minun on tosin nykyään vaikea arvoida mitään sushipaikkoja Saksan matkamme jälkeen. Hirosakaolle ei ole riittävästi ylistyssanoja kuvailemaan heidän mielettömän hyviä sushejaan.

 

 

Karu saa plussaa oikein ystävällisestä asiakaspalvelustaan ja viihtyisästä tilastaan.

 

 

Lounastreffien jälkeen suuntasinkin taas kiireellä seuraavaan sovittuun paikkaan. Somistin nimittäin yhteistyökumppani Le Follien näyteikkunan syksyn uutuuksilla. Stefaniaa oli myös niin ihana nähdä pitkästä aikaa!! Liikeeseen on tullut kasoittain ihanuuksia ja lisää tulee vielä.

Halusin ikkunaan toiselle nukelle hieman fiininpää asua ja toiselle vähän rennompaa, mutta silti naisellisen kokonaisuuden. Molemmista asuista taisi tulla aikalailla itseni näköisiä. Eetu tuli pikaisesti makutuomaroimaan vaimokkeen stailaushommia ja tokaisi heti nuket nähdessään, että hän näkisi molemmat asut minun päälläni!:)

 

 

Mikäli kuljette Le Follien lähettyvillä niin käykäähän kurkkaamassa ja kertokaa mitä mieltä olette kokonaisuudesta!!:) Oli tosi hauska somistaa ikkuna. Pitkään aikaan ei olekaan tuota hommaa tullut tehtyä. Viimeksi olen tainnut ikkunan somistaa noin viitisen vuotta sitten, kun olin vaatekaupassa töissä.:)
Juuri kun olin päässyt kotiin rättipoikki väsyneenä sain viestin super ihanalta Mikolta! Hän oli yllätyksekseni käymässä Turussa, joten olihan sitä mentävä pikaiselle kahville vielä hänen seurastaan nauttimaan:) Mikko on kyllä yksi Naantalin aurinko itse aina ja hänen bloginsa ehdottomasti miesten blogien helmiä!:) Ja mites sitten toi Mikon laukku!!? To Die For!!:) Kiitos Mikko mukavasta kahvihetkestä!:)
Perjantai-ilta menikin sitten kotona työjuttuja hoidellessa. Miljoona ja yksi asiaa on tällä hetkellä hoidettavana ja tekemistä riittää. Opiskelutkin alkavat taas pian ja ajatukset pitäisi osata keskittää seuraavaksi tiiviisti niiden pariin. Ihana nähdä pitkästä aikaa myös koulukavereita!!:) Syksyllä on tarkoitus hieman karsia hommia ja jäänkin pienelle opintovapaalle toisesta työstäni toimistolla. Jänniä aikoja ja muutoksia on siis luvassa! :) Muutoksista puheenollen nyt on jo mahdollisuus hieman kurkkia Costumen puolelle tulevaa uutta blogia!! Vielä on monta juttua kesken, mutta muutto lähenee koko ajan, joten osoite kannattaa laittaa jo kirjanmerkkeihin!:) Palautetta saa laittaa tulemaan, otan sitä erittäin kiitollisena vastaan!  Uusi osoite on monasdailystyle.costume.fi
Mukavaa sunnuntaita kaikille!!:)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *