17.8.2013

Travelling outfit

Itselleni matkustusasut tuovat aina pienen pulman mietittäväksi. Mitä laittaa päälle, kun koko päivä tulee matkustettua ja osa päivästä istuttua lentokoneessa. Usein myös määränpäässä on täysin erilainen ilma kuin lähdettäessä Suomesta. Aikaisemmassa postauskessa näkyikin jo vilaukselta asu, jolla reissasin Pariisiin keskiviikkona. Matkustusasujenkin indeoimisiin Pinterest on kaikkein paras paikka! Suosittelen jälleen kerran kyseistä kuvapalvelua;) Minä olen ainakin totaalisen koukussa!
Tällä kertaa luotin lähes kokomustaan ja hyvin simppeliin asuun. Iso huivi on aina hyvä olla koneessa, koska ilmastointi saattaa välillä olla turhankin kovalla. Jakku oli Suomessa lähtiessä hyvä, koska vettä tuli oikenaan. Jakun alla oli todella kevyt musta t-paita, joka taas oli täydellinen Pariisissa, jossa oli lähemmäsä 30 astetta lämmintä, kun saavuimme. Matalat kengät ovat ainakin itselleni ehdoton must matkustaessa ja vaikka kuinka korkkareita rakastankin ajatus lentokentällä juoksemisesta niiden kanssa ei houkuttele yhtään;)

Kengät: LV
Farkut: Dr. Denim (vastaavat täällä)
Paita: H&M
Jakku: Zara
Huivi: LV
Laukku: LV
(adlink)

Nämä päivät täällä Pariisissa menee ihan hurjan nopeasti. Onneksi vielä muutama päivä on aikaa nauttia. Täksikin päiväksi meidän ihanat Pariisin oppaat ovat jo ideoineet vaikka mitä mukavaa puuhaa. Onneksi viime yönä sain nukuttua toooosi pitkät unet niin jaksaa pysyä taas tämän päivän durasel pupujen perässä!;D
Kuullaan pian!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LeAnn
    17.8.2013 at 09:55

    Aivan upea ja klassinen tuo asu. Tykkään kovasti. ♡ Huivi tuo raikkautta tummuuteen. :-) Kaunis Mona. :-)

  • Reply
    Laapa
    17.8.2013 at 10:15

    Mukavaa, klassista, tyylikästä :) Tykkään!

  • Reply
    Jossu
    17.8.2013 at 12:18

    Voi huivi mitä himoja se herättääkään..

  • Reply
    v.believeinyourdreams
    17.8.2013 at 13:49

    Niin täydellinen asukokonaisuus matkustukseen! Pinterestistä on kyllä moneksi! ;)

    t. Born Grown

  • Reply
    Janika
    17.8.2013 at 15:57

    Aivan upea huivi! Samoin myös laukku :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *