13.8.2013

Syysmuodin kulmakiviä

Keräsin Fall inspiration– postaukseen muutamia tällä hetkellä minua inspiroivia kuvia Pinterestista ja tässä nyt nettikauppojen kautta poimittuja omia vaatekaapin kulmakiviäni syksyksi! 

nahkahanskat // cashmere huivi  ( Adlinks )

Lähdin aluksi liikkeelle lähinnä ulkovaatteista ja asusteista. Niiden määrää, kun pitää ensimmäisenä syksyn tullen lisäämään. Muutama harmaa paitaihanuuskin mahtui toki joukkoon;)

Omasta vaatekaapistani uupuu nilkkurit ja uudet saapikkaatkin tarvitsen. Rakastan konjakinruskeaa väriä ja sellaiset ovat tällä kertaa kiikarissa. Nuo kollaasin yksilöt ovat ihanan yksinkertaiset ja ne olisi helppo yhdistää todella moneen asuun. Harmaa svetari on myös tämän syksyn ostoslistalla. Yksi Gantin yksilö löytyy, mutta kaipaan sen rinnalle vielä yhtä vähän vielä rennommapaa ja mielellään mustalla tai valkoisella tekstillä olevaa svetaria. Svetari on super helppo yhdistää koleina syysiltoina farkkujen kanssa rennoksi asuksi.
Trenssi on ehkä yksi syksyn ihanimmasta kulmakivistä. Niitä voisi minun puolestani löytyä kaapista useampaa eri mallia ja väriä;) Trenssi on super naisellinen ja aina tyylikäs. Ihan ehdoton must have.
Harmaa pehmoinen huivi on myös klassikko ja sitä voikin käyttää myös talvella ja keväällä. Harmaan huivin lisäksi pehmoiset villapaidat ovat ihania! Näissä kannattaa panostaa laatuun. 
Ilmojen viiletessä myös nakit tarvitsee lämpöä, joten nahkahanskat ovat ainakin itselleni ehdoton kulmakivi ja itse luotan aina hyvin klassisiin mustiin.
Siinäpä niitä kulmakiviä nyt aluksi!:) Koitan pikimiten tehdä myös kokonaisuuksista syksyn kulmakivistä kollaaseihin sekä keräämään vaatekaapin kulmakiviä housujen, mekkojen ja juhlavaatteiden saralla !
Nyt oikein mukavaa tiistaita!:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Janika
    13.8.2013 at 07:36

    ihanat nuo molemmat konjakinruskeat kengät! myös nuo muut kollaasit kuulostaa hyvältä, aina on kiva katsoa muiden luomia asukokonaisuuksia :)

    • Reply
      Mona
      14.8.2013 at 07:45

      Eikös!!:) Ja tosi kiva kuulla, että kollaaseja mukava katsella:) Itse saan ainakin muiden blogien kollaaseista paljon itse inspistä:)

  • Reply
    Janet
    13.8.2013 at 09:06

    Mä olen tehnyt hirmuisen hyviä löytöjä nyt kesällä syksyä ajatellen. Harmaita paitoja löytyykin jo ja muutenkin kollaasista kaikki, paitsi hyvät nahkahansikkaat ja saappaat. Just eilen tuli Elloksen lehtinen kotiin ja siellä vähän samantyyliset saappaat näkyi olevan tarjouksessa ja jäinkin miettimään niiden ostoa. Mä vaan pelkään, ettei näihin megapohkeisiin ota ja istu yksikään saapas. Ratsastussaappaatkin oli aikoinaan jätettävä unholaan kun kiristi niin maan vietävästi :D Ei oo siroilla pohkeilla meikäläistä muistettu xD

    • Reply
      Mona
      14.8.2013 at 07:45

      Pitääkin kurkkia Elloksen valikoimaa myös pitkästä aikaa!! :) Ja voi jukra, mä tiedän kyllä tunteen. Ei oo mullekaan suotu kaikkein siroimpia pohkeita. Onneksi kuitenkin nilkkureita on vaikka miten ihania!! :)

  • Reply
    Katya
    13.8.2013 at 09:16

    Mä hankin just lauantaina trenssin, tosin se on musta, vähän lyhyempi ja tosi leveehelmanen! Mulla on yks H&M:n tommonen vähä klassisempi trenssi, mutta en vaan osaa käyttää sitä, ku tuntuu jopa liian klassiselta mun tyyliin :D Onneks noitakin on niin eri pitusia ja mallisia, että löyty sitte mullekin sopiva :) Isoja huiveja rakastan ja en malta odottaa, että pääsen käyttään niitä ♥

    • Reply
      Mona
      14.8.2013 at 07:46

      Todellakin onneks on paljon erilaisia malleja!!:) Itse voisin ottaa vaikka kuinka monta ;DD

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *