11.8.2013

Treffit Cocosen kanssa

KIIIITOS ihan huippu voimaannuttavista ja tsemppaavista kommenteista edelliseen postaukseen!!:’) Olette ihan parhaita. Miten mahtavaa onkaan, kun on tuollainen tukijoukko takana. Koen oikeasti olevani todella etuoikeutettu kaikesta tuesta. Iso iso virtuaalinen halaus kaikille. En malta odottaa syyskuuta ja muuttoa uuteen kotiin!!:) Ja mikä parasta, mulla on huikee muuttokamu messissä vielä samana päivänä!:)

Tänään sain nauttia ihanan ystäväiseni Cocon seurasta! Meillä oli pientä suunnittelupalaveria ja samalla napattiin tietty asukuvat!;)

Cocolla oli (taas) ihana asu päällä. Nuo Zaran farkut oli super mageet. Olen itsekin kokeillut muutamia Zaran boyfriend farkkuja, mutten ole vielä löytänyt sopivia. Pitänee mennä taas uudestaan testailemaan. Haluan nimittäin ehdottomasti tuollaiset hieman istuvammat revityt boyfriendit kaappiin löysien By Malene Birgerin kavereiksi!:) Yökkäripaita oli myös mielettömän kiva ja style revittyjen farkkujen kanssa!!:) 

Tarkoitus oli mennä kahvittelemaan Pinellan terassille, mutta pieni sade pääsi yllättämään meidät. Paikaksi vaihtui viimetipassa Stockan kahvila.

Itse päädyin laittamaan päälle ensimmäistä kertaa tänä kesänä nuden Pull&Bear  hameeni. Olen ostanut sen jo iät ja ajat sitten, mutta sille ei kuitenkaan ole löytynyt paljon käyttöä. Hameen kanssa yhdistin luonnonvalkoisen Zaran topin. Valkoisen ja nuden yhdistelmä onkin yksi lemppareistani. Tosin edelleenkään en ole aivan varma tuosta hameesta. Se olisi ehkä parempi shortseina… Pitääkin pitää silmällä saman värisiä ja yläosasta saman mallisia shortseja! 
Kengät: LV
Hame: Pull&Bear
Paita: Zara
Laukku: Mulberry
Kello: Michael Kors

Sunnuntai-illan aion nauttia Eetun seurasta. Hän on nimittäin ollut neljä yötä poissa kotoa ja hirmuinen ikävähän siinä ajassa ehti tulla!:) Myönnettäköön myös, että kullan tekemää ruokaa oli ikävä;D Kylläpäs maistui nimittäin taas Eetun tekemä lohisalaatti ihan taivaalliselta. Täältä löytyy annoksesta kuva.
Ensi viikko on täynnä ihania juttuja. Tämän kullan blogista löytyy muutama valmiiksi suunniteltu juttu, tuskin maltan odottaa!! Huomenna pitää viimeistään aloittaa pakkaaminen;)
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Elina /Elinamaista
    11.8.2013 at 20:13

    Cocon farkut on kyllä tosi kivat! Ja tuo sun hame on myös kivannäköinen.

    • Reply
      Mona
      12.8.2013 at 20:46

      Voi ne on kyllä niin kivat! :) Cocolla on muutenkin aina niin kiva tyyli<3 :)
      Ja kiva että tykkäsit tuosta hameesta:) Ehkä sille pitää antaa vielä toinen mahis;)

  • Reply
    Anonymous
    12.8.2013 at 14:46

    Voi vitsi mikä ilme sulla tuossa ekassa kuvassa, sai hymyn huulille!:) muutenkin tosi kiva blogi, tykkään sun tyylistä.

    • Reply
      Mona
      12.8.2013 at 20:47

      Hihih :D Aina nyrpistelemässä nenää;DD Kiitos paljon, tosi tosi kiva kuulla!!:) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *