7.8.2013

Keep it simple

Yksinkertaisuus on sisustuksessa niin mun makuun. Olen keräillyt Pinterestiin yhden jos toisenkin kauniin isnpiskuvan Home kansioon. Sen myötä on noussut kodin sisustuskuume yläilmoihin. Ystävien upeat kodit eivät myöskään ole helpottaneet tätä kuumetta. Olohuoneen verhot ovat nyt olleet ensimmäinen hankinta olohuoneen uudistusprosessissa. Tein yhteistyötä Eurokankaan kanssa ja täytyy sanoa, että olen ihan huikean tyytyväinen lopputulokseen. Tänään tämä olohuone näyttää kuitenkin viimeistä kertaa näin yksinkertaiselta….

Iltapäivällä saamme nimittäin vihdoin ja viimein sohvan kotiin!!! Olen itse koko illan töiden parissa, joten en nää sohvaa heti vaan Eetu käy sen hakemassa. Pääsen siis vasta huomenna kuvailemaan blogin puolelle uuden ihanuuden;) Miten sitä voikaan olla niin innoissaan yhdestä sohvasta…??
Olohuoneen lisäksi tänään asustus on todella simple. Mustaa ja valkoista. Ei tainnut yllättää ketään?;)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!!! Toivottavasti tänään ei sataisi kovin montaa pisaraa. Mulle kelpaisi sellainen mukava 20 asteen aurinkoinen ja pilvetön päivä;) Pus!
Pst!! Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan:) Klik täällä!


Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN


You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Kukka
  7.8.2013 at 13:56

  Helou ihana :) Tuo on siis teidän olkkari? Meidän oma näyttää melkein samalta :) verhotki on melkein samat. Meillä on vaan tummempi lattia. Mä kävin tapettikaupassa ja ostin rullan upeaa “tekstitapettia”. Mä haluan nyt vähän väriä kotiin :) Näin niin upeita värikkäitä koteja reissuillani. Saas nähdä kuinka kauan rulla tuossa pöydällä saa olla, mä en osaa tapettia laittaa, en edes tota yhtä raitaa…
  Täällä vietetään viimeisiä lomapäiviä, oikein hyvällä mielellä :)

  Mukavaa keskiviikkoa Turkuun! Pus <3

  • Reply
   Mona
   8.8.2013 at 09:41

   Kukka ihanaineseni <3 Joo tää on meiän olkkari!:) Ja ihmekös tuo et meillä sattuu olemaan samalaiset melkein;) Hih<3 Mä kans aina aika-ajoin himoan värejä mut sit …. Ei sen värin niin väliä kuhan on valkonen :DDDD Kyllä sä näppäränä yhdet tapetit osaat laittaa!!;) Ihania lomapäiviä murunen <3 Pus <3

 • Reply
  Hanilo
  7.8.2013 at 14:56

  Teillä on muutenkin niin ihana koti, että innolla odotan myös sohvakuvia! :)

  • Reply
   Mona
   8.8.2013 at 09:41

   Voi kiitos paljon Hanilo <3 Tosi kiva kuulla:)

 • Reply
  Casey Sorrell
  7.8.2013 at 15:10

  such a cute outfit, I have some great black shorts that are long enough for work and I think you just inspired tomorrows outfit!

  follow me on bloglovin please
  http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  • Reply
   Mona
   8.8.2013 at 09:43

   Thanks Casey <3 :) It's so nice to hear that this inspired you:) You are always so kind and it's so nice that you share your time here with me <3 :) Thanks<3

 • Reply
  Reetta
  7.8.2013 at 16:44

  Odotan mielenkiinnolla, millainen uusi sohva on! :)

  • Reply
   Mona
   8.8.2013 at 09:43

   Instassa ja facessa jo pre kuvaa!!!!! :D Tänne myös piakkoin!!! :)

 • Reply
  Janet
  8.8.2013 at 07:28

  Todella ihana tuo teidän olohuone. Ihanasti olet(te) kyllä sisustaneet! Sohvan näinkin jo Instasta ja kyllä, istuu kuin nenä päähän teidän olkkariin. Hyvä valinta :)

  • Reply
   Mona
   8.8.2013 at 09:44

   Kiiitos ihanainen Janet <3 Nukuin tänään univelkoja pitkään ja voi pojat kun oli kiva herätä ja lukea ensimmäisenä sulta tulleita ihania kommentteja ekana aamulla <3 :) Kiitos hyvällä mielellä käyntiin lähteneestä päivästä Janet sulle <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *