5.8.2013

Maanantain kuulumisia

Maanantai lähtee aina parhaiten liikkeelle kunnon hikitreenillä! Tänään en tosin päässyt tekemään aamutreeniä, mutta töiden jälkeen illalla kylläkin. Sain myös loistavaa seuraa salille. Normaalisti teen treenin tuntiin, mutta meillä meni ihan huomaamattaan melkein kaksi tuntia hikoillessa!!:D Saatettiin toki vaihtaa yksi jos toinenkin sananen välissä;) 

Käytiin länkkärin Elixiassa. Oli mulle eka kerta siellä. Edelleen tykkään eniten keskustasta. Länkkärissä plussaa oli infrapunasauna. Voitaisko keskustaankin hommata sellanen?? Mentiin salille kuuden aikaan ja niin oli suunnitellut menevänsä muutama muukin. Iso miinus siis todella ahtaista tiloista! Voi olla, että  tuntui vaan siltä.. Yksi miinus myös rikkinäisistä juoksumatoista. Ensimmäiset kaksi oli tohjona. Siirryttiin sitten suosiolla crossareille. Muuten paikka oli tosi siisti ja hyvän näköinen. Mutta ei se silti keskusta ollut;) 

Treenin jälkeen poljin vauhdilla kotiin ja ennen suihkua piti saada vähän murua rinnan alle. Järjetön nälkä nimittäin ehti tulla rääkin aikana. Palkkariksi hiukan jogurttia (otan pikku hiljaa ruokavalioon mukaan maitotuotteita), kuivattuja hedelmiä, nektariini ja manteleita.

Seuraavaksi lakritsijuuriteen keittoon ja vähän vielä blogijuttuja väsäilemään! Kohta luvassa super kiva pieni arvonta, joten pysykäähän kuulolla:)
Ps. Vielä muutaman tunti jäljellä  Bubbleroomin kamppista,  jossa jo alennetuista tuotteista -35% alennus koodilla SPARKLE!!:)
Zalandolla puolestaan on menossa ballerinakamppis, jossa kaikista ballerinoista saa nyt -20% alennuksen 11.8 asti koodilla BALLERINAFI!! :)

Huom!!! Koodin ehdot: 
* Etukoodi on voimassa 02.-11.08.2013 | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

(Adlinks)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Char
    6.8.2013 at 20:55

    Ihana kuva, niin kotoisa <3

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 21:21

      Hih, kiitos muru <3 <3 :) Viimisiä päiviä viedään lattialla ;DD Nimittäin huomenna saapuu uus sohva!!!!!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *