5.8.2013

Fall inspiration

Vaikka rakastankin kesää ja olen todella kesätyttö niin en voi kieltää, etteikö mielessä olisi jo syksy ja kaikki ihanat syksyn lämpimät ja pehmeät vaatteet!:) Olen itseasiassa aloittanut jo Pinterestiinkin keräämään omaa Fall Inspiration kansiota!;)

Kuvat Pinterestista

Syksyä ajatellen tahdon vaatekaappiini paljon luonnonvärejä, pehmoisia neuleita, paksuja kaulahuiveja, söpöjä pipoja ja syksyn ehdoton must have on trenssi! Tulen seuraavaksi keräämään postaukseen omia syksyn kulmakiviä ja niiden ympärille kokonaisuuksia.
Onko muilla jo syksyisemmät vaatteet mielessä?:)

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Katya
    5.8.2013 at 09:36

    Mulla on ainakin niin, että vaikka kesä onki ihana, niin kyllä pukeutumisen kannalta syksy on kivaa, ku saa käyttää nilkkureita, pehmosia neuleuita, nahkatakkeja ja ehkä oikein viileenä päivänä voi vetää jo piponki päähän :p

    Vitsi muuten miten kiva postausidea tossa lopussa tuli, jos olisin röyhkee niin varastaisin sen heti! :D

    • Reply
      Mona
      5.8.2013 at 10:15

      Voi tietenkin teet myös tuollaisen postauksen omista kulmakivistä!!!:) Noitahan näkyy vaikka kuinka monissa blogeissa, joten kiva vaan jos tästä oli vinkkiä sinnepäin!!:) Tuun kurkkimaan sit sun kulmakivet:)

  • Reply
    Mapsi
    5.8.2013 at 12:56

    Oi, kyllä vain. Ajatuksissa joku ihana harmaa neule, uudet pitkät ratsastussaappaat, paksu harmaa -ofcource- shaali kotiin, nahkahanskat…. työt alkoi tänään, joten kohta voi syksy mun puolesta tulla ;D

    • Reply
      Mona
      5.8.2013 at 19:46

      Samoja juttuja mullakin!!! :) Etenkin harmaa mukava pehmoinen neule on ihan must <3 :)

  • Reply
    Jaana
    5.8.2013 at 12:58

    Voi, minä niin odotan syksyä. Syksy on ehdottomasti mun lempparivuodenaika; pimenevät illat, sateen kastelema asfaltti katulamppujen loisteessa, isot huivit(!!!!), nilkkurit(!!!!) RA-KAS-TAN! :)

    Tähän postaukseen keräämäsi kuvat näyttää tosi ihanilta :) Tuommoiset mokkaiset polven yli menevät bootsit olis ihanat, kun vaan löytäis jostain….

    p.s. minä jätin sen Lilyn vielä tilaamatta….ostinkin tällä erää huippuhyvään hintaan upeat CL:n C'est moi -nilkurit Vestiaire Collective -nimiseltä nettisivulta, missä voi myydä ja ostaa käytettyjä designer-vaatteita, -kenkiä, -laukkuja ja -asusteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

    • Reply
      Mona
      5.8.2013 at 20:06

      Oiiii no mut hyvä ostos nuo lubutkin!!!!!;) Eli ei olenkaan huono juttu :) Ja kiitti vinkistä meen pikimiten tutustumaan:)
      <3 Pus ihana Jaana <3

  • Reply
    Casey Sorrell
    5.8.2013 at 14:39

    I am thinking the same thing, I need a camel colored coat for fall, I love them with a big comfy sweater it just screams fall outfit.
    I also need a denim jacket apparently those are going to be huge this fall.
    http://caseyslife365.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      5.8.2013 at 20:08

      Yep, big comfy gray sweater is also in my list!! :)

  • Reply
    Anonymous
    5.8.2013 at 15:29

    Oijoi… mama täällä kans tahtoo tuollaisen linjakkaan vaalean villakangastakin, konjakin väriset nilkkurit, ihanan ison muhkean huivin… ja Baysin… että en sen enempää ;) Raksu <3

    • Reply
      Mona
      5.8.2013 at 20:09

      Hih, ei yhtään enempää eikä vähempää ;D Raksu <3 <3 :)

  • Reply
    Marika
    5.8.2013 at 20:56

    Juuri mietin, milloin olisi hyväksyttävää laittaa syysinspistä blogiini. Yleensä aloitan viimeistään elokuun alussa, mutta nyt juuri sattui kunnon helteet vielä tähän, joten ehkä odotan kuitenkin nämä helteet alta pois ja haaveilen syyspukeutumisesta sitten myöhemmin. Oli muuten pakko lisätä tämä postaus vielä lukulistalle, sillä kollaasi inspiroi minua jotenkin poikkeuksellisen paljon. Tiedän nyt, miltä haluan näyttää syksyn tullen! :)

  • Reply
    Anonymous
    6.8.2013 at 21:41

    Trenssivertailua pikaisesti, kiitos :D

  • Reply
    Janet
    8.8.2013 at 07:33

    Näiden kuvien myötä ei syksyn tuleminen ehkä tunnukaan niin pahalta. Voi kun osaisi itsekin pukeutua yhtä ihanasti. :)

    p.s. sori jos tulee nyt sata kommenttia, mutta mä palasin lomalta ja takaisin blogien ääreen :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *