1.8.2013

Pirita muuttaa!

Seuraavaksi tulee tärkeä ilmoitusluontoinen asia, nimittäin mun ihana kynsien ja ripsien laittaja Pirita muuttaa! Onneksi ei kuitenkaan Turusta pois vaan ihan keskustan sisällä osoite vaihtuu. Piritan löytää siis maantantaista 5.8.2013 lähtien Studio Carpelanista! Osoite on Puutarhakatu 10. Piritan palveluissa säilyy kaikki ennallaan, eli hän tekee edelleen kynsiä, varpaankynnen geelauksia ja ripsienpidennyksiä. Myös kaikki tuotteet pysyvät samoina eli todella hyväksi havaittuja LCN:n kynsiä saa jatkossakin:) Minullehan henkilökohtaisesti ei edes muut merkit käy allergisoitumisen vuoksi:/ 
Pirita teki mulle eilen yhteistyönä uudet geelit kynsiin. Pidin pienen tauon kesä- ja heinäkuussa geeleistä ja olin todella yllättynyt miten hyviksi omat kynnet onkaan tulleet!! Geeleillä Pirita on saanut “nostettu” mun omaa kynsipetiä niin paljon, et omat kynnet on jo aivan eri luokkaa mitä silloin aikanaan oli, kun aloitin Piritalla käymään. Nyt geelien käyttäminen on itselleni enää vain extra siisteyttä!:) Rakastan geeleissä myös sitä, että niiden pinnalla kynsilakka pysyy todella hyvin. Olen innostunut tämän kevään ja kesän aikana kaikista ihanista kynsilakoista, joten niitä on taas ilo laittaa siisteille kynsille, joissa ne pysyy hyvinä. Aikaisemmin laitoin aina klassiset ranskalaiset, mutta kerran Pirita suositteli, että tällainen todella naturelli vaaleanpunainen/nude geeli on myös tosi kaunis ja kyllä se sitten olikin menoa! Nämä on ihan ehdottomasti mun lempparit. Todella tyylikkäät ja luonnolliset. Kannattaa muuten kurkata tämä postaus, jossa näkyy noi mun omat kynnet reilu vuosi sitten! Yök!! :D Oon niin iloinen, että päädyin Piritalla. Eikä pelkästään hyvien kynsien takia vaan jo ihan Piritan itsensä takia. Niin ihana tyyppi, että voin kyllä todella lämpimästi suositella hänen palvelujaan .

Mitäs mieltä te olette näistä naturelleista geeleistä? Onko muita LCN:n nimeen vannovia?:)
Mikäli haluat itsekin luotettavalle kynsien- tai ripsien laittajalle, niin soita Piritalta aika!!:)
Pirita Ylimaa / puh.0443666035
Puutarhakatu 10

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  elviirainen
  1.8.2013 at 09:36

  Tuo on kyllä niin totta, että geelit on super helpot kun lakkakin pysyy tosi hyvin siinä päällä. Omalle kynnelle laitettuna saa korjailla koko ajan. Itsellänikin on käytössä lcn:n geelit, anoppi tekee mulle aina ja olempa itsekin tehnyt niillä muutamat kynnet ystäville. :) Nyt olen koko kesän ja loppu kevään kasvatellut omia kynsiä ja ensi viikolla kynsien laittoon kesäloman ja kreikan matkan iloksi! :)

  • Reply
   Mona
   1.8.2013 at 20:25

   Joo lakka pysyy hyvin ja levittyy tasaisen kauniisti!!! :) Ihan parhautta:)

 • Reply
  Soila
  1.8.2013 at 14:14

  Hyvään saumaan tuli tämä postaus! Kävin viime viikolla Tallinnassa (hehee…) laitattamassa geelit ja nyt olen googletellut hyviä kynsipaikkoja Turusta huoltoja silmällä pitäen :) Edellinen paikka, jossa täällä Turussa kävin on nimittäin lopettanut…

  • Reply
   Mona
   1.8.2013 at 21:31

   Oi mahtavaa!! Ehdottomasti Piritalle!! :) <3

 • Reply
  Casey Sorrell
  1.8.2013 at 14:52

  I like the look, I do my own gels or what we call shellac. I purchased a system from Orly on amazon.com and it has been one of the best investments I have made. I used to go every 2 weeks and pay $40-$50 to get manicures and with $130 I bought the kit with a couple colors to do it myself and it looks just like the salon did it. My kit is paid for itself and thensome, I do my girlfriends nails all the time!
  http://www.caseyslife365.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   1.8.2013 at 21:32

   Thats sounds great!!:) I wish i could do my own nails;) :)

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2013 at 16:11

  Studio CarpelaNista

  • Reply
   Mona
   1.8.2013 at 20:20

   Kiitos korjauksesta!! :) Mä ja mun äidinkieli ;)

 • Reply
  Tiina
  1.8.2013 at 20:57

  Voin myös suositella Piritaa lämpimästi!

  • Reply
   Mona
   1.8.2013 at 21:30

   Jee, veikkaan että meitä suosittelijoita on melko monta!! :) Pirita on ihana <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  3.8.2013 at 09:55

  Minkä hintaisia nuo geelikynnet ovat?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *