1.8.2013

Clarins Aurinkotuotteet

Olen aina ollut todella tarkka auringon kanssa ja melkein poikkeuksetta käytän aurinkoa ottaessani suoja-aineita. Suomen auringossa riittää kevyemmät tuotteet ja käytän usein myös ihan luomu kookosöljyä iholla. Venetsiaan lähtiessämme tiesin, ettei pelkkä kookosöljy riitä suojaamaan palamiselta paahtavassa kuumuudessa. Sainkin ennen reissuamme aivan mielettömän ihania Clarins tuotteita testattavakseni, jotka lähtivät matkalaukkuun mukaan. Onneksi sillä nämä todella osoittautuivat loistaviksi! Clarins on merkkinä minulle jo hyvin tuttu entuudestaan. Olen aikaisemmin käyttänyt heidän meikkejään ja ihonpuhdistustuotteita. Aurinkotuotteet olivat kuitenkin entuudestaan tuntemattomia.

Näissä kaikissa kolmessa tuotteessa on huumaavan ihana ja raikas tuoksu, johon ensimmäisenä ihastuin. Kasvoille tarkoitettu 30 suojakertoimen voide suojaa tehokkaasti kasvoja ja sopii hyvin myös herkälle iholle. Tuote jättää ihon myös kosteutetuksi, muttei lainkaan tahmaiseksi mitä monet aurinkotuotteet tekee. 
Kuvassa oikealla on vartalolle tarkoitettu suojavoide, joka on myös todella kosteuttava. Tätä oli helppo levittää iholle. Se imeytyi todella nopeasti ja oli sen vuoksi kätevä pitää laukussa mukana. Se ei tahrannut vaatteita ja jätti ihon todella pehmeän tuntuiseksi.
Iltaisin käytin after sun voidetta. Tämä tuntuu iholla ihanan viileältä ja jättää ihon myös todella kosteutetuksi. Se myös auttaa lievittämään punaisuutta auringon jälkeen.
Aivan mielettömän ihania ja laadukkaita tuotteita. Näitä voin suositella todella lämpimästi. Huomasin muuten tänään sivusilmällä Stockalla käydessä, että Clarinsin aurinkotuotteissa oli jokin kamppiskin menossa! Katsoin sen vaan niin pikaisesti, etten lainkaan muista mikä se tarkemmin oli:D Jonkin extran kuitenkin sai aurinkotuotteen ostaessa! Kannattaa siis ainakin käydä kurkkaamassa mikäli on aikeissa näitä hankkia:)
Onko muilla kokemusta Clarinsin tuotteista?:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    1.8.2013 at 23:01

    Moikka! Ostin itsekin alkukesästä Clarinsin öljytöntä urheiluun suositeltua suihketta kokeiluun ja tykästyin kovasti. Imeyti hyvin eikä tahrinut vaatteita :) kyllästyisin siihen, kun monet muut voiteet jättivät vaatteisiin tahroja. Laadukkaampaan vaihdoin viimeistään siinä vaiheessa kun aurinkorasvatahrat pilasi lempparitoppini :/

    Asiasta kulkaruukkuun… käytätkö maca-jauhetta? Jos niin missä ja miten paljon? Itse käytän lähinnä pirtelön seassa, en oikein muita tapoja ole keksinyt. Loppuun vielä kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista. Olen itsekin pikkuhiljaa onnistunut muokkaamaan ruokavaliota terveellisempään suuntaan. Hieman pitäisi saada ylimääräisiä kiloja pois ja kivaan alkuun olen jo päässyt :)

    • Reply
      Mona
      2.8.2013 at 08:16

      Heippa!!! :) Joo käytän macaa! Myös pirtelössä:) Laitan noin 1 teelusikallisen. Ei oikein muualle tuu sitä laitettua, mut voishan sen sekoittaa vaikka ihan jogurtinkin joukkoon?:) Ihan mahtavaa, että olet innostunut terveellisestä ruokavaliosta!! Se antaa niiiiin paljon energiaa <3 :) Ja kiitos ihanasta palautteesta <3 Sait todella hyvälle mielelle:)

  • Reply
    Anonymous
    1.8.2013 at 23:23

    Jos iho punoittaa illalla, on suoja ollut riittämätön… :)

    • Reply
      Mona
      2.8.2013 at 08:16

      No juu ihan totta, tai sitten on laittanut liian harvoin lisää! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *