28.7.2013

Vaatekaapin kulmakivet vol 2. : Farkut

Farkut, ne lähes kaikkien rakastamat farkut! Itse en pystyisi elämään ilman. Farkkuja pitää löytyä kaapista monet erilaiset. Pitää olla erilaisia pesuja, materiaaleja ja eri korkuisillä vyötäröillä. Farkkuja saa olla vähän rennompia ja ehdoton must have on siistit tummansinisest istuvat farkut. Kaiken mallisissa ja värisissä farkuissa tärkeintä on istuvuus! Huonosti istuvat farkut saavat takuuvarmasti asun kuin asun näyttämään hassulta. Hyvin istuvat taas pelastavat kaikkein kamalimmatkin asukriisit.

Omia suosikkejani ovat monissa blogeissa hehkutetut Dr.Denim merkin farkut ja leggingsit. Ne ovat niin äärimmäisen mukavat ja istuvat jalassa ettei muusta väliä. Voisin kahmia merkiltä kaikki eri värit kaappiin. Näitä tulee käytettyä etenkin syksyllä ja talvella paljon! Syksyksi olen haaveillut nyt noita Dr.Denimin punaisia plenty malleja. Ne ovat todella pirteän väriset ja tykkään tuon plentyn korkeasta vyötäröstä. Myös villimmät seeprakuvioiset olisivat mustavalkoisesta inspiroituneena super mageat!:) Dr.Denim farkkujen huono puoli on niiden laatu. Varsinkin leggingsit eivät ole kaikkein kestävintä tekoa. Näiden osalta kannattaa siis suosia pesun tilalla tuuletusta mahdollisimman usein.

1.  TÄÄLLÄ

Toinen suosikkini ja varmasti monen muunkin on Liu Jo Jeans bottom up farkut!! Jos näitä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla olisi se WOU! ;D Farkut nimittäin taikoo takapuolen kuin takapuolen upeaksi! Omasta kaapistani löytyy kahdet erilaiset ja olen kyllä tykännyt ja paljon. Mieluusti lisäisin kokoelmaa vielä muutamilla.

 

Nämä eivät välttämättä kuulu aivan vaatekaapin kulmakiviin, mutten malttanut olla ottamatta niitäkin esiin. Olen itse totaalisen rakastunut boyfriend mallisiin farkkuihin ja kyllä ne ovat melkein jo ansainneet kulmakivistatuksen!;) Näitäkin huomaan kuolaavani kaupoissa vähän erilaisia vaikka kaapista jo yhdet täydelliset By Malene Birger malliset löytyvätkin. Sain ne kesällä yhteistyössä Jenny’Storelta ja olen kyllä ollut niin enemmän kuin tyytyväinen!:) Alla olevan kollaasin farkuista himoitsen suuresti noita Dieselin mallin farkkuja. Uuuuuh, ne on aika päheät! Myönnettäköön, etten kuitenkaan esimerkiksi vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan laittavani tuollaisia päälle…;)

1. TÄÄLLÄ 2. TÄÄLLÄ 3. TÄÄLLÄ 4. TÄÄLLÄ

Tummat farkut pitäisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Ne pelastaa pahimmankin vaatekriisin. Ne sopivat virallisempiinkin tilaisuuksiin ja näyttävät aina tyylikkäiltä ja siisteiltä. Tummat farkut valkoisen t-paidan tai kauluspaidan kanssa on aina hyvä yhdistelmä, joka ei voi mennä pieleen. Itse olen kahminut vaatekaappiin useammat tummansiniset farkut ja ne ovatkin melkein eniten käytössä syksyn ja talven aikana.

1. TÄÄLLÄ 2. TÄÄLLÄ 3. TÄÄLLÄ 4. TÄÄLLÄ
5. TÄÄLLÄ 6. TÄÄLLÄ 

(All links are adlinks)

Siinäpä siis vaatekaapin kulmakivet osa II. Kerään kaikki sarjan postauksen saman tunnisteen alle, jonka löydät täältä!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katya
    28.7.2013 at 07:44

    Vitsi noi seeprakuvioiset on aika päheet!! :D Dr. Denimit on kyllä parhaat ikinä, mukavat päällä töissäki ku joutuu juokseen portaita, tikkaita ja ties mitä :D Vielä ku niiltä tulis täydelliset vaaleen denimin sävyset farkut, niin olis kiva :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *