26.7.2013

Seepra tuli taloon!

Nyt se ihanuus sitten tuli kotiutettua! Nimittäin By Malene Birger upea seeprakuvioinen clutch. Olen ihastellut tätä jo ties kuinka kauan Jenny’Storessa, mutta tänään huomattuani, että se oli alessa en voinut enää jättää ihanuutta liikkeeseen.

Pieni pinkki yksityiskohta on ihan täydellinen laukkuun! Se tuo siihen kivan extran ja tuo hauskasta asuun kuin asuun jotain jujua. 

Tätä clutchia tulee varmasti käytettyä eniten ihan iltamenoissa. Onneksi se on kuitenkin melko tilava, jotta sinne mahtuu hyvin myös kamera sun muuta tavarat.


Nään jo tämän sopivan täydellisesti pikkumustan mekon kanssa. Muistatteko tämän Six summer outfit– postauksen? Siellä seepra yhdessä asussa ehti vilahtaakkin!:) Ja voinette arvata, että nyt kuolauksen kohteena ovat tuon vanhan postauksen kuvissa näkyvät mielettömän ihanat seeprakuvioiset kengät!! Lööööööv!!;)

Tarkoitus ei todellakaan ollut tänään shoppailla mitään, mutta ystävän kanssa kaupungilla hengailu aiheutuikin melko turmiolliseksi:D Tuli nimittäin hankittua yhtä sun toista… Laitan muista ostoksista vielä myöhemmin kuvia!
Kuullaan pian!:)

Ps!! Nellyn ale on juuri sulkeutumaisillaan! Nyt kannattaa siis käydä tekemässä viimeisiä hyviä löytöjä ja Nelly tarjoaa nyt myös pienen kivan extran viikonlopun ajan. Nimittäin alesta tilatessa 31.7 mennessä saa 10€ lahjakortin, jolla voi shoppailla 1-15.8 ajalla:) Kamppis koskee yli 10€ tilauksia.
Nellyn alennukset löytyy TÄÄLTÄ ja uutuudet TÄÄLTÄ! :) (Adlinks)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Mikko
    26.7.2013 at 21:25

    Särmikäs laukku tosiaan ja pirteä yksityiskohta tuo pinkki raita! Eihän tuota voinut jättää, hyvä hankinta!

    • Reply
      Mona
      27.7.2013 at 10:01

      No ei vaan voinut;) Tuo pinkki on niin pop! :)

  • Reply
    Merenhelmi
    27.7.2013 at 20:28

    Sun blogi on jotain niin ihanaa! <3

  • Reply
    Merenhelmi
    27.7.2013 at 20:30

    Ja upea laukku :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *