19.7.2013

Shopping and details

Kävin tänään ystäväni kanssa kaupungilla ja samalla tuli piipahdettua Zarassa ja H&M:ssä. Ihme kyllä lähdin Zarasta tyhjin käsin ulos, mutta henkasta mukaan tarttui muutama kiva pieni juttu!:) Nimittäin isot mustat arskat kultaisilla yksityiskohdilla sekä söpö kultainen rannekoru.  Henkkamaukan reissua piristi kyllä kivojen shoppailujen lisäksi ihana lukija, joka onnitteli kihlauksesta:’) Kiitos Ninni päivän hyvästä mielestä!:)

Tässä vielä päivän asun yksityiskohtia. Tuon jakun hankin jo kesän alussa Zarasta. Nyt niitä näytti olleen vielä alennuksessakin muutama! Koko kuva asusta löytyy instagramin puolelta!:) @Monasdailystyle

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!!:)

Ps.  Nellyn Bikini- ja alusvaatekamppis on vielä voimassa, kannattaa pikimiten käydä kurkkimassa!:) Myös kaikki Nellyn must have suosikit ovat nyt saaneet täydennystä. Ne kannattaa myös tsekata. Esim ihania reiskoja oli tarjolla ja mun himoitsemia remmikorkkareita myös!:)

Pps. Spartoolta saa tämän viikonlopun ajan Consseista 10% lisäalennuksen koodilla ALESSAPE138 !! (Alinks)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    19.7.2013 at 20:56

    Kiitos itsellesi, Mona, hyvästä mielestä! Oli tosi mukava nähdä sinut livenä jo muutaman kuukauden blogiasi seurattuani :) Olet livenäkin tosi aurinkoinen ja pirteä, mulla jäi tosiaan hyvä mieli koko päiväksi.
    Muuten: tuota postauksessasi olevaa kullanväristä rannekorua minäkin olin etsimässä mutten löytänyt, pitääkin käydä uusi reissu.
    T: Ninni

    • Reply
      Mona
      19.7.2013 at 21:01

      Hei se oli ihan siinä liukuportaiden lähellä ja niitä oli vielä monta siinä!! :) Otettiin molemmat mun ystävän kanssa tällaset, super kiva ranteessa:) Ja niin kiva kuulla, kiitos hurjan paljon ihanasta palautteesta <3 :) Kiva kun törmättiin!!:)

  • Reply
    Katya
    21.7.2013 at 20:16

    Ihanan pirteän värinen toi jakku, aivan ihana! :)

    • Reply
      Mona
      22.7.2013 at 20:26

      Kiitos paljon <3 <3 :) Ihan liian vähän tosin tullut sitä käytettyä:/

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *