14.7.2013

It’s Sushi Time!

Torstaina minun ja Maijan ohjelmaan kuului sushin valmistusta. Oli todella hauska touhuta yhdessä  keitiössä minä sushia rullatessa ja Maija kuvia räpsiessä!:) Ihan huippuja otoksia Maija saikin räpsittyä, joita on ehdottomasti jaettava täällä.

Sushien väliin tuli tällä kertaa jättikatkarapuja, graavialohta, avokaadoa ja aiolia. Jättikatkaravut ovat ankeriaiden lisäksi omia suosikkejani susheissa!:)
Löysin nyt myös gluteenitonta soijakastiketta Go tan merkiltä. Oli tosi hyvää ja luomuakin vielä. Hyvä vaihtoehto siis niille, jotka eivät tavallisia soijakastikkeita voi käyttää.
Minä ja erittäin hemaisevat tähdelliset pyjamahousut!

Rullattuamme sushit kokoon alkoi homman paras osuus eli herkuttelu! Tärkkelystä välttäneenä en voi kuitenkaan sanoa, että oli kovin hyvä idea syödä itseään ähkyyn riisisusheilla, mutta makunystyrät kyllä kiittivät!;) Ylipäänsä koko viikonlopun aikana tuli herkuteltua sen verran runsaasti, että nyt voi taas sanoa rutiinien ja arjenkin maistuvan paremmalle kuin hyvälle!:D

Ruokapöydällä sushien lisäksi ilahdutti kaunis kukkakimppu, jonka sain äidiltä. Äiti taisi olla “hieman” innoissaan Venetsian jälkeisistä uutisista ja oli hetimiten hakenut upean kimpun ja ihanan pienen lahjankin meille:’) Ihana ihana mama    
Sushit ovat kyllä parhautta ja hyvät ystävät myös. Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVINYou Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Jenna
  14.7.2013 at 20:36

  Katoin ensi, et onpas siinä wasabiköntillä kokoa 3. ylimmässä kuvassa, kunnes tajusin, että kyseessä on varmaankin kuorittu avokado… :D facepalm time!

  • Reply
   Mona
   14.7.2013 at 20:38

   Hahahhahahhaha :DD Repesin totaalisesti :DD Ihan paras!!

 • Reply
  imlacking
  15.7.2013 at 07:12

  Sushi on niin hyvää, mua harmittaa ettei täältä saa sitä mistään. Oon pari kertaa tehnyt itse sushia, mutta kyllä sitä olisi kiva käydä joskus jossain ravintolassa syömässä.

  • Reply
   Mona
   15.7.2013 at 10:24

   Se on kyllä ihan super herkkua!! :)

 • Reply
  Anonymous
  15.7.2013 at 09:18

  Mistä oot läytänyt tota pöydällä näkyvää ice imperalia? Maistoin sitä kerran Blankossa ja sen jälkeen etsiny tuloksetta ;”:-(

  • Reply
   Mona
   15.7.2013 at 10:25

   Maija toi sen Saksasta asti tuliaisena! Sitä ei ihan jokapaikasta tosiaan taida löytyä..:/ Osaiskohan joku sanoa mistä voisi etsiä?? :)

  • Reply
   LadyBlue
   15.7.2013 at 12:03

   Juuri meinasin myös kysellä sen perään! Kiinnostaisi kovasti mistä sitä saisi. Niin kaunis tuo pullokin <3 Ihanilta näyttää myös sushit, nam!

  • Reply
   Mona
   15.7.2013 at 12:30

   Joo ja pullon lisäksi niiiiiin hyvää!!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.