10.7.2013

Venice outfit

Saavuimme Venetsiaan alkuillasta ja olimme sen verran väsyneitä, ettemme jaksaneet ensimmäisenä iltana kuin käydä illallisella. Vaihdoin asun nopeasti hotellilla ja suuntasimme ihan viereiseen ravintolaan, jonka Eetu oli jo katsonut etukäteen valmiiksi. Oli loisto valinta ja ruoka oli hyvää. Tässä asua, jonka päädyin laittamaan ensimmäisenä iltana. 
Olin etukäteen suunnitellut reissun asut ja vaatteet tarkkaan, mutta viimetipassa otin muutaman ylimääräisen vaatteen mukaan kassiin. Nämä shortit olivat yhdet niistä. Venetsian kuumuuteen ne olivatkin oivat mukaan ja juuri sopivat ensimmäisen illan rennolle illalliselle. Shortsien kanssa vain valkoinen perustoppi ja jo matkustusasussakin näkynyt farkkupaita päälle niin kokonaisuus oli valmis.

Alexa oli aivan loistava laukku reissussa. Sitä on niin helppo kantaa pitkän hihnansa ansiosta ja sinne mahtui loistavasti kamera objektiiveineen. Lainassahan oli Canonin 6D, jolla kuvasin kaikki matkan kuvat. Edelleen voin liputtaa täysin sen puolesta. 
Asukuvia reissusta tulossa vielä lisää. Tietty juttuja noin muutenkin Venetsiasta;) Loppuviikko on tosi täynnä ohjelmaa, joten teidän ihanien kommenttien vastailuun voi mennä vielä hiukan aikaa. Laittakaa kuitenkin ihmeessä toivomuksia reissupostausten suhteen tulemaan mikäli sellaisia tulee mieleen! Koitan viimeistään ensi viikolla ehtiä pakertaa niiden parissa paremmalla ajalla.:)
Mitäs mieltä olette tästä ensimmäisen illan rennosta asusta?:)

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Jääkarhu
    10.7.2013 at 20:26

    Ah, Venetsia <3

    • Reply
      Mona
      10.7.2013 at 21:09

      Sanos muuta!! Niin ihana paikka <3 :)

  • Reply
    Hansu
    10.7.2013 at 21:40

    Mulla on mielikuva että Venetsia on pilattu ylihintainen turistirysä… Oonhan väärässä???

    • Reply
      Mona
      10.7.2013 at 21:45

      Mä oon kyllä ihan eri mieltä! :) Toki tuo on varmasti täysin makukysymys. Jos tykkää tosi rauhallisesta lököily lomista ni sit Venetsia ei varmastikaan oo paras paikka. Turisteja oli kyllä paljon, mutta eipä mikään ihme. Venetsian koettua en todellakaan ihmettele, että monet haluavat sen kauneutta katsomaan <3 :) Paikka on mun mielestä aika Suomen hinnoissa, riippuu tietty mitä sieltä menee hakemaan. Me pärjättiin tosi hyvin opiskelijabudjetilla. Hotellit on tyyritä, mutta kun osaa katsoa sopivasta paikaa saa tosi kohtuu hintaan senkin! :) Summa summarum, mä tykkäsin tosi paljon!! :) Teen vielä tarkemminpia postauksia kuvineen, kunhan ehdin ajan kanssa istua alas koneelle:)

  • Reply
    Reetta
    10.7.2013 at 21:51

    Hyvältä näyttää asu! Juuri tuollainen kiva lomalaisen rento look :)

    • Reply
      Mona
      11.7.2013 at 13:17

      Kiitos Reetta!!! :) <3

  • Reply
    Anonymous
    10.7.2013 at 21:59

    Ruokapostausta venetsiasta, ostoksia ja ihan muutenkin mitä kaikkea touhusitte. :) Niiiin ja vielä hirveästi onnea kihlautumisen johdosta teille molemmille, ootte kyllä ihania! :) Ihan kateus meinaa iskeä, kun itsekin olen tuota kosintaa odotellut mutta ei näy eikä kuulu.. Osasitko itse odottaa jo kosintaa vai tuliko ihan puskista? :) -Emilia

    • Reply
      Mona
      11.7.2013 at 13:18

      Jee kiitos paljon postaus ideoista!!! :) Ja kiitos paljon <3 :) Kyllä tuo kosinta aika puskista tuli vaikka jos totta puhutaan, niin kyllä mä sitä jo kolme vuotta oon odottanut kuin kuuta nousevaa ;)

  • Reply
    LadyBlue
    11.7.2013 at 16:32

    Mulla on fiksaatio hotelleihin, joten toivoisin postausta siitä :) Venetsiassa olen pari kertaa käynyt päiväreissulla, mutten koskaan ole yöpynyt siellä.

    • Reply
      Mona
      11.7.2013 at 21:50

      Joo ehottomasti!! Meidän hotelli olikin tosi kiva joten siitä on mukavakin kirjoittaa, tulee siis!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *