2.7.2013

Haavelistalla

Synttäreiden lähetessä on hauska keräillä aina haavelistaa ja mahdollisesti ideoita omalle synttärilahjalle;) Viime vuonna hankin itselleni lahjaksi pitkään haaveissa olleen Mulberryn Alexan ja se onkin ollut koko vuoden paljon käytössä. Tänä vuonna haaveissa on seuraavanlaisia juttuja…

Tämän vuoden synttäreitä vietän viikonloppuna Venetsiassa! Enää muutama päivä reissuun. Täällä ollaan jo ihan täpinöissään, tulee varmasti olemaan mukava viikonloppu kullan kanssa:) Onneksi myös jo seuraava reissu on varattuna elokuulle, siitä en olekaan tainnut vielä tarkemmin kirjoittaa blogiin… :) Suuntaamme siis yhdessä ihanan ystäväni kanssa vajaan viikon lomalle. Luvassa on varmasti ikimuistoinen matka ihanien ihmisten kanssa. Mahtavaa, kun on mitä odottaa! Arvaatteko minne suuntaamme elokuussa?;)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Casey Sorrell
    2.7.2013 at 14:37

    I have seen those tables a few times now on the web and I like the look a lot, I don't have any place to use them unfortunately maybe when I move in January I'll find a way to incorporate them in my style!

    follow me on bloglovin please
    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      2.7.2013 at 18:25

      Yep, Hay tables are so nice:)

  • Reply
    Konkistadori
    2.7.2013 at 17:29

    Venetsiavinkki: Cannareggion alueella on ihana merkkivaatteiden second hand butiikki, sieltä löytyy vaikka mitä aarteita!

    • Reply
      Mona
      2.7.2013 at 18:26

      Kiiiiiitos paljon vinkistä!! Pitääkin katsoa jos löytäisi tuonne!! :) Ootte ihania, kun jaatte täällä vinkkejä <3 :)

  • Reply
    Reetta
    2.7.2013 at 17:29

    Ihania juttuja sun toivelistalla! Teille tulee varmasti ihana viikonloppu :)

    • Reply
      Mona
      2.7.2013 at 18:27

      Todellisuudessa lista on paaaaaljon pidempi, mut onneks aina voi haaveilla ;) Joo varmasti tulee:) <3 Tosin nyt oon taas saanut jonkun himputin flunssan. Kaktus toista päivää kurkussa. Pakko saada nujerrettua se ennen lomaa!!:/ Nyt siis droppia vaan rutkasti.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *