1.7.2013

Follow me!


Moni on jo varmasti ehtinyt huomata, että Google Reader lopetti tänään toimintonsa. Bloggerin kautta blogeja pystyy vielä seuraamaan, mutta erillinen tilaus ei toimi. Itse suosittelen lämpimästi Blogilistaa blogien seurantaa helpottaaksesi. Sinne ei tarvitse, kuin rekisteröityä ja on valmis klikkailemaan omat lempparit seurattavaksi. Listalle päivittyy aina seuraamiesi blogien postaukset aikajärjestyksessä, josta voit helposti klikkailla suoraan blogeihin. Itselläni on aina silloin tällöin vapaapäivinä blogilista päiviä, jolloin lueskelen listan kautta monia blogeja kahvia samalla siemaillen:) Ihan parhautta!:) Kannattaa myös kurkata Bloglovin palvelu, jossa pystyy myös keräämään omat suosikit seurattavakseen. Facebookkia käyttäville, blogien seuraaminen onnistuu helposti myös sitä kautta! Mona’s Daily Style blogia pystyy seurailemaan täältä ja sinne päivittyy myös paljon sellaisia juttuja, joita blogin puolelle ei tule.


Ihanaa alkavaa heinäkuuta kaikille!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    1.7.2013 at 15:26

    Hei Mona! Ei nyt varsinaisesti liity postaukseen, mutta minulla olisi sinulle muutama kysymys. :)

    Eli olen vähän pohtinut, josko hankkisin töitä Turusta ja muuttaisin sinne. Tämä on siis vasta hyvin alustavaa mietintää, mutta mietintää kuitenkin. :)

    Sinä kun siellä asustelet, ja olet tainnut asustella jo pidempäänkin (?), niin voisitko antaa vähän vinkkejä..? Eli millaista Turussa on asua, plussat ja miinukset..? Mitkä olisivat sellaisia alueita, missä olisi kiva asua..?

    Olisin hyvin kiitollinen, jos voisit vastata joko ihan täällä kommenttiboxissa tai postauksen muodossa. Ihan mikä parhaiten sopii sinulle. :)

    Ihanaa kesänjatkoa! :)

    t.Jonna S.

    • Reply
      Mona
      1.7.2013 at 15:32

      Heippa Jonna!:)
      Voi tervetuloa Turkuun, tämä on ehdottomasti tosi kiva kaupunki:) Plussaa on, että kaikki palvelut on lähellä, joka paikkaan on helppo kävellä, parkkipaikankin saa tarvittaessa helposti ja kaikki tarvittava löytyy täältä. Harrastus mahdollisuuksia on vaikka miten paljon ja kesällä Turku on mitä ihanin. Ravintoloita löytyy paljon ja lenkkipolkuja myös:)
      Huonoja puolia en juuri keksi muuta, kuin että Helsinkiin saisi olla hieman lyhyempi matka ja lentokenttä saisi olla suurempi :)
      Itse tykkään asua ihan keskustassa, joten toki sitä suosittelen. Mutta oma suosikkini keskustan lisäksi on myös Raunistula ihanine vanhoine puutaloineen.
      Ihanaa kesää myös sinulle <3 <3 :)

      yt.Mona

    • Reply
      Anonymous
      1.7.2013 at 19:22

      Voi paljon kiitoksia sinulle! <3 :)))

      -Jonna

    • Reply
      Mona
      1.7.2013 at 21:46

      Eipä kestä!!:) Kiva vaan jos on mitään apua vinkeistä:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *