19.6.2013

Ensimmäisen lomapäivän kuulumisia

Täällä on ensimmäinen lomapäivä startannut mukavasti. Nukuin pitkät yöunet ja nyt laittaudun valmiiksi päivän puuhiin. Lähdemme kullan kanssa käymään pikaisella visiitillä Helsingissä ja illaksi suuntaamme jo takaisin kotiin valmistelemaan juhannukseen lähtöä. Pakkausta ja kodin siivousta sillä huomenna suuntaamme mökkeilemään. Ihan parasta ja kuuluu niin juhannukseen. Tämä päivä kuluu siis vielä pienessä kiireessä ja tohinassa, mutta huomenna onkin sitten aika ottaa kunnon mökki- ja lomamoodi päälle!;)
Mitäs juhannussuunnitelmia teillä muilla on?:)
Ps. Zalandon (adlink) alet on nyt myös käynnissä ja siellä on tooooosi paljon kaikkea ihanaa!!!! :) Laitan myöhemmin taas omat poiminnat tänne, kunhan saan hetken aikaa istua alas rauhassa selailemaan ihanuuksia;)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Lotta V.
    19.6.2013 at 09:38

    Mökkeilyn merkeissä täälläkin juhannusta vietetään! Huomenillaksi suunnataan paikan päälle. Meillä on 10 hengen kaveriporukka, jolla ollaan juhannusta samassa paikassa vietetty jo viimeiset kolme kesää. Huomenna taas hankkimaan puheenaiheita koko seuraavaksi vuodeksi. ;) Huippua!! Ihanaa juhannusta sulle!

    • Reply
      Mona
      19.6.2013 at 21:19

      Oi kuulostaa loistavalta!!:) Ihanaa juhannusta <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    19.6.2013 at 11:43

    Hei kuulostaa ihanalta!

    Ja mua kiinnostaisi, että miten kävi niiden sohvien kanssa? Saitko jomman kumman huudettua? Pidin sulle ainakin peukkuja ;)

    T. sohvista vinkannut

    • Reply
      Mona
      19.6.2013 at 21:22

      Ihana ihana sohvista vinkannut <3 :) Mulla on nyt siinä toisessa huuto odottamassa!! :) Toivottavast saisin sen, se on niin kiva!!:)
      Odottelen siis ens viikkoon ennen kuin laitan uutta tilaukseen jos saisinkin käytettynä juuri tuon innovationin :) Oli kyllä tosi ystävällistä sulta linkata ne <3 :) Kiitos!!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *