15.6.2013

Pystysuoraa raitaa pöksyissä

Mainitsin jo, että hankin Zarasta jotain hyvin ei minun näköistäni viime viikolla. Nimittäin mustavalkoiset raidalliset pöksyt! Näitä on näkynyt todella monen bloggarin jaloissa ja katumuotisivustoilla. Olen kuitenkin vain ihaillut niitä muiden päällä ja ajatellut, etteivät ne ikuna sopisivat omaan tyyliini. Toisin kuitenkin taas kävi;) Zarassa näitä kokeiltuani en voinut enää jättää housuja kauppaan. Ensinnäkin nämä ovat mitä parhaimmat päällä ja istuvuuskin juuri nappi. Tulevat varmasti olemaan yhdet käytetyimmistä housuistani tänä kesänä!:)

Joku murehti muutama päivä sitten kommenttiboksin puolella muiden blogien plakioimista, kun olen kirjoittanut tekstejä kuviin. Todettakoon, että itse pidän kyseistä inspiroitumisena, en plakioimisena! :D Sitähän tämä bloggaaminen kuitenkin on puolin ja toisin. Toisten jutuista inspiroitumista!:) Itse seuraan todella monia blogeja ja usein törmään super kivoihin juttuihin niissä ja otan vinkkejä omiinkin juttuihin. Voisin kuvitella, etten ole ihan ainut ;) Pyrin myös mahdollisimman paljon jakamaan näitä blogeja, joista itse inspiroidun täällä inspiring blogs– tunnisteen alle!:) Käykäähän kurkkaamassa. Sinne on kertynyt jo melkoinen määrä ihan huikean upeita ihanuuksia!!:) Voisinkin taas pikimiten ryhdistäytyä ja lisäillä joukkoon uusiakin.
Olen nyt pitkän kultaisen kauden jälkeen ihastunut toden teolla myös hopeisiin koruihin ja yksityiskohtiin. Niitä tulee käytettyä jo melkein yhtä paljon kultaisten korujen kanssa. Edelleenkin haaveissa olisi saada se the laukku hopeisilla yksityiskohdilla….;) Montakohan kertaa olen jo aloittanut senkin säästämisen?! Monta! Ehkäpä taas voisi laittaa sille oman säästötilin pystyyn;)
Bleiseri: Zara
Toppi: Zara
Housut: Zara (vastaavat TÄÄLLÄ / adlink )
Laukku: Longchamp
Kello: Guess (give away)
Rannekorut: Snö ja Pieces (give away)
Kynsilakka: Lumene sävy lämpö väreilee (give away)
Mitäs mieltä olette raitapöksyistä? Onko muita, jotka ovat kääntäneet näiden suhteen kelkkansa?:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Stiina
    15.6.2013 at 07:13

    Hei! Todella kivat housut! Mielestäni tuo inspiroituminen on vain hyvä juttu, joten en itse ainakaan välittäisi ikävistä kommenteista. :)

  • Reply
    Anonymous
    15.6.2013 at 08:12

    Tekstit kuvien päällä plogiointia? Heh, kuka plogioi ketä, kuka siis ekaksi maailmassa keksi kirjoittaa kuvien päälle :) Anna mennä vaan! (Btw:Ihqut kengät!)

  • Reply
    Anonymous
    15.6.2013 at 08:34

    Millon arvot walldesign-kilpailun voittajan? :) vai onkohan mulla mennyt se vaan ihan ohi :)

  • Reply
    Viva La Woman
    15.6.2013 at 09:06

    Todella chic. Yhdistettynä vielä noihin ihaniin korkkareihin… aivan ihanat!
    Ja hei, koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Jatka vaan samaan malliin :)

  • Reply
    Anonymous
    17.6.2013 at 11:12

    Mistä nämä sandaalit ovat?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *