31.5.2013

Suihkurusketuksessa

Hehkutin eilen jo facebookin puolella uutta ruskeampaa ulkonäköäni. Olin nimittäin yhteistyön kautta kokeilemassa uutta Vita Liberatan suihkurusketusta Soul Sistersissa! Olen käyttänyt jo jonkun aikaa saman merkin kotituotteita ja voi vitsit en voi muuta kuin hehkuttaa Vita Liberatan nimeen! Ihan uudenlainen itseruskettaja, joka ei tuoksu miltään, kuivuu heti ja jättää todella luonnollisen lopputuloksen. Hyppäsi ehdottomasti itseruskettavien kärki joukkoihin. 

Suihkurusketus oli itsessään todella nopea toimenpide. Anni, joka teki rusketuksen oli todella mukava ja rento, joten ei paljon tarvinnut jännitellä:) Kurkkaa Annin Vita Liberata postaus täältä! Aluksi laitoin ihon kuivimpiin kohtiin kosteusvoidetta, jonka jälkeen laitettiin suojalaput jalkapohjiin. Seuraavaksi vain telttaan kädet levällään ja ammattilainen loihti upean rusketuksen tuollaisella yllä näkyvällä härvelillä. Suihku tuntui lähinnä hiukan viileältä tuulahdukselta, ei yhtään kostealta. Tuoksu oli inan savuinen. 
Ennen suihkurusketusta on tärkeää ajaa ihokarvat tarpeeksi ajoissa vähintään päivä tai pari ennen. Meikit pitää muistaa myös pestä ja ylimääräisiä kosmetiikkatuotteita, kuten deodoranttia ei kannata laittaa.
Tässä kuvaa ennen ja juuri heti suihkurusketuksen jälkeen. Rusketus tekeytyy seuraavan 6-10 tunnin aikana ja tummuu siis tuosta. 

Tässä kuvat illalla yhdeksän aikaa (suihkurusketus tehtiin aamulla 11 aikaan).

Todella luonnollinen lopputulos, tykkään! Kyllä nyt kelpaa mennä viikonlopun juhliin:)
Vita Liberatalla on itseruskettavien kotituotteiden lisäksi muutamia muitakin juttuja. Nimittäin kosteuttavaa suihketta, joka auttaa pitämään rusketuksen tasaisena. Tätä sain kokeiluun, joten laitan raporttia myöhemmin, kun olen tutustunut tuotteeseen paremmin. Valikoimasta löytyy myös tuote niille, jotka eivät halua rusketusta. Eli niin sanotuille lumikeillekin sopiva tuote, joka tuo kauniin hohteen iholle. Sopii loistavasti käytettäväksi esimerkiksi juhlapäiviin!

Nappasin taas muutamia kuvia tyylikkäästä Soul Sisterista. Heidän tilansa on vertaansa vailla. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhaa upee taloa ja paikka huokuu tyylikkyyttä.

Tuotevalikoimassa on hiljattain minullekin tutuksi tullut Joik merkki. Ihania tuotteita kohtuulliseen hintaan. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan.

Suihkurusketus kestää noin viikosta kahteen. Sen kesto onkin ainoa sen huono puoli. Itse ainakin mielelläni pitäisin tämän kauniin luonnollisen rusketuksen läpi vuoden;) Toisaalta kotituotteilla pystyy hyvin jatkamaan suihkurusketuksen kestoa.  
Vita Liberata suihkurusketuksen normaali hinta on 40€, mutta nyt tämän ja ensi viikon sen saa 30€:lla. Kannattaa varata pikimiten aika, sillä niitä on vain rajoitetusti. 
Kurkkaa lisää infoa suihkurusketuksesta täältä!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Emmi L.
    31.5.2013 at 07:23

    Oon jo pitkään haaveillut, että menisin suihkurusketukseen, mutta ehkä syksyisellä Amerikan matkalla uskaltaudun kun siellä hinnatkin on huomattavasti halvemmat :) Lopputulos ainakin sulla on tosi upea!

    Emmi L.

  • Reply
    RagDoll
    31.5.2013 at 07:29

    Tulipas nätti ja luonnollinen! Olisikohan tuota Helsingissäkin.. Hmm. No, eipä ole juhlia, joita varten rusketuttaa. ;)

    • Reply
      Mona
      31.5.2013 at 09:33

      No eikös!:) Tosi luonnollinen mutta silti kunnolla ruskee:)

  • Reply
    Anonymous
    31.5.2013 at 09:24

    Onko väri tasainen myös polvissa ja etenkin nilkoissa (ja varpaissa). Yritin kuvissasi tihrustaa… Itse kokeilin par vuotta sitten suihkurusketusta ja juuri nilkkojen, jalkapöydän ja varpaiden kohtiin tuli epätasainen väri, vaikka iho oli korittu ennen käsittelyä. Mielestäni jalat näyttivät suihkurusketuksen jälkeen siis LIKAISILTA, ja en tykännyt todellakaan. Kuitenkin kesällä pidän kauniita, kevyitä kenkiä ja jalkojen nilkkoineen pitää olla esittelykunnossa.

    • Reply
      Mona
      31.5.2013 at 09:34

      Kyllä mulla tuli kokonaisuudessaan tosi tasainen lopputulos. Ennen rusketusta laitettiin juuri noihin mainitsemiisi kohtiin kosteusvoidetta (vita liberatan omaa). :) Jos on tosi kuivat noista kohdista niin varmaan herkästi jää jälkiä….

  • Reply
    Lotta V.
    31.5.2013 at 10:07

    Näyttää hyvältä! :) Kumpi väri sulle laitettiin, varmaankin tuo Brazil?

    • Reply
      Mona
      31.5.2013 at 10:09

      Kiitos!!:) Hmm.. mulle laitettiin se kaikkein tummin, en muista oliko tuon niminen…:)

  • Reply
    Casey Sorrell
    3.6.2013 at 15:09

    wow it looks great!

    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *