31.5.2013

Food Friday: Parsaa ja kananmunaa

Parsa on parasta! Voisin syödä parsaa vaikka kuinka ja paljon kyllästymättä. Se on todella helppo tehdä ja tulee nopeasti valmiiksi. Kelpaa minun kaltaiselle hätähousulle. Keitän parsan suolavedessä. Annan parsojen kiehua vain pari minuuttia.

Parsan kanssa passaa paremmin kuin hyvin noin kuuden minuutin kananmuna. Kylkeen vielä puolikas avokado ja pähkinöitä niin johan on loistava iltapala valmis. Nam nam!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Anonymous
    31.5.2013 at 19:01

    Ai että kuinka näyttää hyvältä! :)

    Jos sopii, niin kysyisin hiukan sun opinnoista? :) Missä vaiheessa opintoja olet, miten opinnot ovat sujuneet? :) Voitko suositella Turun yliopiston opetusta oppiaineessasi? Itse olen miettinyt avoimessa opiskelua samassa oppiaineessa nimittäin, niin olisi mukavaa tietää :)

    – Heta

  • Reply
    Anonymous
    31.5.2013 at 19:50

    Oi nam! Itseäkin kovasti houkuttaisi maistaa tuota parsaa, kun en ole koskaan tehnyt sen kanssa lähemmin tuttavuutta :D

  • Reply
    Casey Sorrell
    3.6.2013 at 14:59

    This is the 2nd time in 2 days I have read or heard about these eggs that have soft insides still, I'm going to have to give these a try, since I'm going carb free for the next weeks ugh!

    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *