Food Friday: Parsaa ja kananmunaa

Parsa on parasta! Voisin syödä parsaa vaikka kuinka ja paljon kyllästymättä. Se on todella helppo tehdä ja tulee nopeasti valmiiksi. Kelpaa minun kaltaiselle hätähousulle. Keitän parsan suolavedessä. Annan parsojen kiehua vain pari minuuttia.

Parsan kanssa passaa paremmin kuin hyvin noin kuuden minuutin kananmuna. Kylkeen vielä puolikas avokado ja pähkinöitä niin johan on loistava iltapala valmis. Nam nam!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA

3 thoughts on “Food Friday: Parsaa ja kananmunaa”

  1. Anonymous

    Ai että kuinka näyttää hyvältä! :)

    Jos sopii, niin kysyisin hiukan sun opinnoista? :) Missä vaiheessa opintoja olet, miten opinnot ovat sujuneet? :) Voitko suositella Turun yliopiston opetusta oppiaineessasi? Itse olen miettinyt avoimessa opiskelua samassa oppiaineessa nimittäin, niin olisi mukavaa tietää :)

    – Heta

  2. Anonymous

    Oi nam! Itseäkin kovasti houkuttaisi maistaa tuota parsaa, kun en ole koskaan tehnyt sen kanssa lähemmin tuttavuutta :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top