30.5.2013

Smoothie

Kyllästymiseen asti jaan taas näitä smoothie vinkkejä täällä blogissa!;) Ei jää varmasti epäselväksi, että tykkään kokeilla erilaisia sekoituksia ja muutenkin smoothiet ovat ihan lemppareitani. Nyt olen viime aikoina saanut inspiraatiota ihanasta 10 vuotta nuorempi 10 viikossa kirjasta. Olen tuota samaista kirjaa suositellut aikaisemminkin täällä. Loistava inspiraation lähde ihan vaikka ei tarvitsisikaan lähteä itseään nuorentamaan noin iällisesti;) Yksi syy miksi pidän kirjasta paljon on sen sisältämät konkreettiset vinkit ruokien suhteen. Paljon hyviä reseptejä ja luotteloita hyvistä ruoka-aineista. Pirtelöihinkin kirjasta saa paljon ideoita. Itse poimin yhtenä vinkkinä esimerkiksi sitruunankuoren. Se tuo todella pirteän ja raikaan maun. Suosittelen testaamaan!

Lisää smoothie reseptejä taas myöhemmin!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.