24.5.2013

Food Friday: Lohta ja granaattiomenaa

Kiireisenä arvostan nopeita ja helppoja lounaita. Illalliseen on helpompi laittaa aikaa ja paneutua kunnolla kokkaamiseen, mutta lounaan haluaa valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Tässä tulisi taas yksin minun lounaani, joka ei montaa minuuttia vie. Suurimman osan ajasta vie hirssin keittämin noin viisi minuuttia ja granaattiomenen siementen noukkiminen.

 Lohta
 Hapankaalia
♥ Parsakaalia
 Macadamiapähkinöitä
 Hirssiä
 Granaattiomenaa
Hyvää ja terveellistä! Granaattiomenan siemenet ovat suurta herkkuani. Niitä voi lisäillä moneen erilaiseen ruokaan. Niin jälkkäreihin, salaatteihin ja vaikka pizzaankin. Onko muita granu-faneja?;)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    imlacking
    24.5.2013 at 06:38

    Lohi on niin ihanaa.

    Mä oon ollut aina tosi huono syömään keittoja, mutta lohikeitto on mun mielestä ollut mielettömän hyvää ja tykkään myös sosekeitoista. Jotenkin ala-asteella tuli kammo keittoihin ja koulussa opettajat ei ollu yhtään kannustavia asian suhteen, päinvastoin.

    Mun yks lemppariruoista on tällä hetkellä uunilohi johon tulee ainakin ruokakermaa ja katkarapuja. Ja sen kanssa täytyy ehdottomasti olla perunamuusia. Lohesta voi muutenkin kehitellä vaikka mitä ruokia.

    • Reply
      Mona
      24.5.2013 at 20:02

      Lohi on mun ihan ehdoton lemppari!!:) Ja oi tosiaan sopii kyllä katkiksien ja muusin kanssa;) Nams!

  • Reply
    New Me
    24.5.2013 at 06:40

    ai kun herkullisen näköstä! :)

  • Reply
    Sofia
    24.5.2013 at 09:50

    Nam, hyvältä näyttää! Miten käytät hapankaalia ja ostatko säilykkeenä vai kuinka? Tykkään kovasti, jos on ravintolassa jossain annoksessa, mutten kuitenkaan ole onnistunut sitä vielä kotikeittiössä kokeileen, kun on sen verran vieraampi herkku. Vinkkejä otetaan siis vastaan! :)

    • Reply
      Mona
      24.5.2013 at 20:03

      Ostan ihan valmiina tehtynä kaupan vihannesosastolta (ei säilyke) Itse en ole vielä lähtenyt kokeilemaan:)

  • Reply
    Anonymous
    24.5.2013 at 11:08

    Instagrammissa kuva missä olet mm. Mrs V:n ja Charin kanssa… Sun reidet on oikeesti todella valtavat! Ja näytat muutenkin tosi pönäkältä. En voi tajuta kun muka syöt niin terveellisesti ja urheilet miten olet tuossa kunnossa?

    • Reply
      Anonymous
      24.5.2013 at 16:41

      No niin, voi miten herttainen ja postiviinen viesti anonyymiltä. Sinulla tuntuu kyllä olevan sana hallussa ja olet varmasti onnellinen ihminen jakaessasi tällaisia niin mieltä nostavia kommentteja :) Sait varmasti itsellesi oikein hyvän mielen ja viikonloppusi alkaa loistavasti! Siispä oikein hyvää viikonloppua sinulle, kumpa saisit itsellesikin vastaavaa kommenttia ja palautetta, niin voisit tuntea omassa nahassasi, millaiselta tuntuu saada noin mahtavaa palautetta :) Kaikkea hyvää sinulle :)

    • Reply
      Anonymous
      24.5.2013 at 21:29

      Moi!Joo,toivotaan et toi kateellinen anonyymi, Monan haukkuja muistaa ottaa lääkkeensä ja muistaa terapia-aikansa. Eli kaikkea hyvää :) (kuten edellinenkin kommentoija kirjoitti). Ainakin toivon hänelle PAREMPAA elämää kuin mitä hän on kokenut tähän mennessä. HELPPO ON NIMETTÖMÄNÄ “HUUDELLA”. Suoraan sanottuna RAUKKAMAISTA.Kyllähän kaikki “normaalit” näkevät että Mona on upeassa kunnossa.
      Toiset ihmiset ovat todella hentoluisia,toiset lähempänä keskivertoa.Saanko kysyä
      minkälainen “LESEPUSSI” itse olet – varmasti hurmaava (ainakin omasta mielestäsi)? Ps. muista ottaa lääkkeet. Eiköhän se elämä ala hymyilemään myös sinulle. Voisit ottaa mallia Monan positiivisuudesta! Take care! T. Marju

  • Reply
    Anonymous
    25.5.2013 at 11:01

    Mutta kun Mona EI ole upeassa kunnossa. Selvästi tekee jotain väärin ravinnon ja liikunnan suhteen kun niihin kuitenkin aikaa käyttää ja silti näyttää miltä näyttää… Ja on positiivisuutta ja “positiivisuutta”, kumpaakohan Monalta löytyy…

  • Reply
    henni
    25.5.2013 at 13:04

    Tuohon kroppakeskusteluun sen verran että Mona itse ainakin ihailen vartaloasi. Reidet ei ole kukkakepit niinku ei pidäkkään. Vyötärö on hoikka ja kaikki vaatteet istuu niin hienosti :)OLet upea ja sporttinen nuori nainen. Nuo lyttääjät on aina asia erikseen..

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *