22.5.2013

Silk-épil 7 SkinSpa

Varmaankin jokaisen naisen ärsytys on ihokarvat ja niiden ajelu. Toinen käyttää höyliä, toinen epilaattoria. Itse kuulun siihen kastiin, joka ei voisi elää ilman jälkimmäistä! Sääret pysyvät epiloimalla pitkään sileinä, eikä ikävää sänkeä pääse kasvamaan lainkaan. Kotoa on löytynyt jo monen monta vuotta Braunin epilaattori ja sain nyt ilokseni merkin uuden Silk-épil 7 SkinSpa mallin testattavakseni. Olen ollut vanhaan epilaattoriinikin enemmän kuin tyytyväinen. Se on kestänyt moitteetta yli kymmenen vuotta. Tässä uudessa on kuitenkin hurjasti kivoja lisäyksiä, joten lähdin todella mieluusti sitä testaamaan.

Ihan ensimmäinen plussa on johdottumuudessa. Miten kätevää onkaan, kun ei tarvitse laittaa laitetta pistorasiaan vaan sitä voi helposti käyttää myös esimerkiksi suihkussa. Kätevyyttä lisää myös pieni valo, joka auttaa näkemään ajettavat kohdat tarkemmin. Epilaattorin uutuutena on nyt myös toinen vaihtopää ihon kuorintaa varten. Se on huomattavasti normaaleja kuorinta-aineita tehokkaampi ja auttaa estämään sisäänpäin kasvaneita karvoja. Kuorinnan voi tehdä, joko kuivalle tai märälle iholle. Tämän avulla saa todella pehmoiset ja sileät sääret. Tykkään! 
Laite on kaikin puolin helppo käyttää ja myös todella tehokas. Pieneen kipuun tottuu todella nopeasti ja itse en juuri enää edes huomaa, kuin aivan pientä nipistelyä. Kainalot tosin jätän edelleen höylälle. Siihen oma kipukynnykseni ei ole vielä uskaltautunut;) Tässä uudessa laitteessa on tosin mahdollisuus vaihtaa kapeampi pää, joka on juuri suunniteltu herkempien alueiden ajeluun. Ehkäpä pitää jossain vaiheessa vielä uskaltautua kokeilemaan. Pitkään sileänä pysyvät kainalot olisi nimittäin erittäin tervetulleet…
Voin siis suositella tätä todella lämpimästi kaikille epilaattorien suosijoille ja no suosittelen hyölääkin käyttäviä uskaltautumaan kokeilemaan;) Helpottaa kummasti elämää ja reissuillakin sääret pysyvät sileinä ilman mukana olevaa höylää. 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ella
  22.5.2013 at 20:00

  Ei ole todellista, juurikin eilen epilaattoria hurautellessani tuli mieleen kesäinen päivä yläastevuosina, kun fillaroin teille jotta päästään testailemaan kuinka kivuliasta toi homma sitten onkaan. Täällä mennään edelleen kymmenen vuoden takaisella masiinalla, tarttiskos munkin alkaa vaihtamaan… ;)

  • Reply
   Mona
   22.5.2013 at 20:13

   Ella!!!!! :) Vitsit, niin kiva kuulla susta <3 Ja jooooo, mä muistan myös!! ;DD Ja hei kuule sama vanha Brauni oli meikäläisellä tätä ennen käytössä;)
   Sun pitää tulla Turkuun kesällä niin mennään yhdessä syömään ja vaihtamaan “muutaman” vuoden kuulumiset!!! :)

 • Reply
  Mipsukka
  23.5.2013 at 04:38

  Olen suunnitellut silk-epil 7 ostamista jo jonkin aikaa mutten ole saanut vain aikaiseksi. :)Vaatimuksina ovat olleet johdottomuus ja että sitä voi käyttää myös suihkussa. Ilmeisesti tuo spa on jokin uusi versio? Ehkä pitäisi viimeinkin tehdä jotain sen eteen, että pääsisin vähemmälle siinä anituisessa höyläämisessä. :)

 • Reply
  Anonymous
  23.5.2013 at 13:03

  Kainaloiden iho tottuu yllättävänkin nopeasti epilointiin, mielestäni huomattavasti nopeammin kuin säärissä. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että jopa tällaiselle erittäin korkean kipukynnyksen omaavallekin se ensimmäisen epilointikerran kipu oli sellainen, että huuto meinasi tulla. Mutta nykyään surautan kyllä kainalot varsin kivuttomasti sileäksi ja on tosi ihanaa, kun karvat pysyy poissa pitkään :) Kyllä se siitä!

 • Reply
  Hanilo
  24.5.2013 at 07:07

  Mulla on kans joku braunin kymmenen vuotta vanha. :) Mutta ihan muutama kuukausi sitten uskaltauduin ajelemaan sillä myös kainalot, nsimmäinen kerta oli täyttä tuskaa ja uskalsinkin ajella yhdellä kertaa vain toisen kainalon! :D Mutta sen jälkeen kun on kerran ajellut niin ei käy enää sen kipeämpää kuin säärissäkään.

 • Reply
  Sina
  24.5.2013 at 09:15

  Lainaloiden epilointi on ehkä tuskasinta mitä tiiän, mutta parin kerran jälkeen helpottaa.. Ja plussat on niin paljon isommat mitä miinukset! :) Sellanen jäägeelipussi on tosi kätevä kivun lievittäjä ekoilla kerroilla, kun kainalot on aika tulessa sen ajelun jälkeen, ainakin mulla..

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *