21.5.2013

Päivä Jenny’Storessa

Muistatteko vielä, kun viime syyskuussa kirjoitin Turussa vaikuttavasta ihanasta Jenny’Storesta tässä postauksessa? Otimme eilen pienen uusinnan asujen kanssa ja kuvasimme taas kesän upeista yksilöistä kokonaisuuksia. Koko liike pursuaa toinen toistaan ihanampia juttuja ja voitte kuvitella, kuinka sovittelin niitä hymyssä suin. Aika kului ihan hujauksessa ja päivä oli kaikin puolin niin mukava. Itse Jenny on mielettömän sydämellinen ja symppis tyyppi. On ollut todella ilo tutustua häneen. Olemme tavanneet ystäväni A:n kautta ja heidän kahden kanssa ei vaan koskaan voi olla kuin super hauskaa;) 

Kesän vaatteissa näkyy ihania materiaaleja pitsistä silkkisiin toppeihin ja housuihin. Värit ovat ihanan hempeitä, mutta upeita kirkkaitakin luomuksia löytyy.
Kengistä löytyy vaikka miten upeita katseen vangitsijoita. Näitä huikean päheitä bootseja olen kuolannut jo muutamaan kertaan itse Jennyn jaloissa.

Entäs sitten nämä seeprat!! Ne suorastaan huutavat mun nimeä. Kokeilin myös jalkaan ja voinen todeta, että olivat myös täydellisen ulkonäkösensä lisäksi ihan huikean hyvät jalassa.
Tämä harakka hiplaili myös koruvalikoimaa. Ihania hillittyjä simppeleitä koruja ankkuri riipuksella ja super säväyttäviä paksumpia väriläiskiä. Tykkään.
Jenny’Storen valikoimaa katsellessa ja sovitellessa saa kulumaan tovin jos toisenkin. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan paikan päällä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu on aivan varmaa ja valikoima todella hyvä. 
Sain teille blogin lukijoille nyt myös toukokuun ajaksi kivan pienen extra jutun. Nimittäin mainitessasi, että luet Mona’s Daily Style blogia saat -15% alennuksen ostoksista!:) Kannattaa siis pikimiten käydä kurkkimassa esimerkiksi asua kesän juhliin;)
Kuvauksista kiitoksena sain Jennylta aivan huikean ihanan jutskan, josta pikimiten juttua;) Instagramin puolella näkyy jo vilaus uudesta vaatekaapin tulokkaasta… Vinkki: Jotain todella pitkään etsittyä ja haaveiltua. Blogissakin moneen kertaan näkynyt haaveilu kollaaseissa;)
Ai niin! Jenny’Store löytyy facebookista täällä ja nyt myös Instagramista @JennyStoreTurku. Käykäähän tykkäilemässä ja seurailemassa!!:)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anonymous
  21.5.2013 at 11:02

  Kävin eilen liikkeessä, mutta kukaan ei tervehtinyt joten ystävällisyydessä ehkä parannettavaa.. ;)

  • Reply
   Mona
   21.5.2013 at 19:18

   No voi kurjuuden kurjuus sentään! Kyllä on sitten ollu joku aivopieru kyseessä, koska Jennyn tytöt on super positiivisia ja iloisia tyyppejä, jotka kyllä varmasti huomatessaan tervehtivät! :)

 • Reply
  Anonymous
  21.5.2013 at 21:03

  Jep, ehkä he lukevat tämän ja tervehtivät tästä lähtien! :D

  • Reply
   Mona
   21.5.2013 at 21:09

   No aivan varmasti niinkuin ovat tähänkin mennessä tehneet:) Vahvasti uskon, että tähän mainitsemaasi eiliseen on ollut jokin järkeenkäypä selitys:)

 • Reply
  Anonymous
  21.5.2013 at 22:17

  Mistä tällainen ihana kauppa on Turkuun tullut? Ja nuo maailmalla tunnetut merkitkin?

  • Reply
   Mona
   22.5.2013 at 17:07

   Store oli ensin yliopistonkadulla, jonka jälkeen muutti kultataloon josta Jenny osto liikkeen:) Ja toi mukanaan uusia merkkejä valikoimaan:)

 • Reply
  Anonymous
  22.5.2013 at 07:18

  Ihana putiikki kyllä ja omistaja on superystävällinen ja avulias :) Sama pätee punatukkaiseen tyttöön, aivan loistava!! ..muuten mun on ikäväkseni todettava, että sillon kun omistaja tai punatukka ei ole töissä, on liikkeessä hieman nihkeämpi meininki ja vastaanotto. Mutta ehdottomasti tulen jatkossakin käymään ostoksilla Jenny' storessa. Näkyvämmällä sijainnilla liikkeessä varmaan hukuttaisiin asiakasvirtaan! :) :)

  • Reply
   Mona
   22.5.2013 at 17:02

   Mun mielestä koko Jennyn porukka on ihan huippua!!:) Aina yhtä iloisia ja symppiksiä:) <3

 • Reply
  Anonymous
  22.5.2013 at 15:55

  Monalle kiitos hyvästä blogista :) Tämähän on se liike joka aluperin oli Sand liike Yliopistonkadulla? Ja sen perustaja laajensi tuonne ostoskeskukseen?? Ihana liike ja konsepti. Monalle vink vink, Raumalla ihanassa Vanhassa Raumassa on Store liike joka myy samoja merkkejä ja omistaja on juuri tuo joka on perusti Turun Storen.

  • Reply
   Mona
   22.5.2013 at 17:10

   Kiitos, kiva kuulla, että oot viihtyny täällä!!:) Juu tiedänkin tuon Rauman liikkeen Maijan (In my Ballerines) kautta!! :) Nyttemmin taitaa olla liikeiden valikoimissa jo hiukan erit merkit:)

 • Reply
  Anonymous
  26.5.2013 at 16:04

  Muistatko mitä merkkiä ovat nuo viimeisen kuvan helmi-ihanuudet?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *