19.5.2013

Pink Ticket!

Moni varmaan on huomannut ehkä tämän kevään parhaimman mainosvideon nimittäin Libressen Pink Ticket kamppiksen mainoksen!:D Tämä video sai ainakin allekirjoittaneen naamalle todella leveän hymyn!:D Oli pakko jakaa mainos omassa facebookissakin, kun mainos ilmestyi. Mietittiin Eetun kanssa, että  kehittäjän on pakko olla ollut mies;D Mitäs mieltä te olette tästä? Biisi on super tarttuva ja videolla olleet naiset aivan huippuja! :D

Minuun oltiin tämän kamppanjan tiimoilta yhteydessä ja täten vinkkailen teillekin nyt Libressen hauskasta kilpailusta. Tarkoituksena oli aluksi siis etsiä lippuja Libressen paketeista, mutta seuraavaksi lipput ovat digimuodossa. Digilippujen metsästys alkaa pian ja lisää infoa kamppiksesta saa Libressen facebook sivuilta. Käykäähän kurkkaamassa ja tykkäämässä siis täällä.

Pink Ticketeilla voi voittaa matkan New Yorkkiin. Kelpaisi ainakin itselleni;) Mikäli Pink Ticket on löytynyt jo paketista, niin tulee se rekisteröitä Libressen FB-sivuilla, jonka jälkeen on mukana arvonnassa. Digilippuja 50 eniten löytänyttä pääsevät myös tuohon kisaan mukaan, joten kannattaa pitää silmät tärkkana.  Jaossa on myös viikottaisissa kilpailuissa muita palkintoja. Onnea kaikille osallistuville ja toivottavasti, joku tuttu tuonne reissuun pääsisi!!:)
Yhteistyössä Libressen kanssa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *