18.5.2013

Ylioppilaalle

Ylioppilasjuhlat lähenevät lähenemistään. Keräsin pieniä lahjavinkkejä ylioppilaalle yhteistyökumppani Twistin nettisivuilta. Korut ilahduttavat aina ja ainakin itse olen melkoinen harakka. Valitsin omat suosikkini sekä vähän edullisemmista vaihtoehdoista että vähän kalliimmista versioista. 

Ensimmäisessä kollaasissa on alle 50€ korut.

Minusta rannekoru on aina ajaton lahja ja niitä ei ainakaan itselläni voi olla liikaa. Niitä on kiva yhdistää niin arkisiin kuin juhlavimpiin kokonaisuuksiin. Ylemmän kollaasin koruista ehdoton suosikkini on numero kolme. Ihanan massiivinen, mutta silti tosi simppeli. Loistava katseen vangitsija. Numero ykkönen on myös todella kaunis. Niin oli myös monen muunkin, sillä se valikoitui Facebookissa viikon koruksi ja on täten kivassa tarjouksessa seuraavan viikon ajan!:)

Sitten seuraavassa kollaasissa on yli 50€ koruja.

Kaikki Efva Attling korut ovat aivan mielettömän upeita. Ne ilahduttaisivat varmasti montaa ja ovat monen makuun sopivia tyylikkyytensä ja ajattomuutensa ansiosta. 
Löytyykö kollaaseista teidän lemppareita?:)
Twist tarjoaa Mona’s Daily Style lukijoille valikoimastaan 10% alennuksen koodilla MONASSTYLE10 tämän kuun loppuun asti! Korujen lisäksi on myös mahdollista tilata lahjakortteja, jolloin lahjan saaja pystyy itse valitsemaan mieluisensa korun. Kannattaa kurkata heidän fb-sivuilleen myös, sillä sinne usein tulee kivoja tarjouksia sun muuta.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  18.5.2013 at 07:04

  taas kerran, aivan uskomatonta tämä lässytys ylioppilaista. eikö ammattiin valmistuvia voisi edes mainita jossain? luulisi muutenkin, että ammattiin valmistuminen merkkaisi jotain, valkolakkia enemmänkin. Olen itse ammattikoulun käynyt ja tällähetkellä opiskelen yliopistossa, ystäväni valmistui ylioppilaaksi ja viettää jo kolmatta välivuottaan. Missä ammattikoulujen arvostus? Tässäkin lahjaideat vain ylioppilaille. Saanen kysyä, eikö ammattiin valmistuville voi ostaa sitten näitä koruja?!?!?!

 • Reply
  Mona
  18.5.2013 at 11:44

  No nyt kyllä voit puhua täysin omasta puolestasi!! Kyllä on kirjoittamasi asenne ihan itsessäsi. Minä en maininnutkaan, etten muka arvostaisi ammattiin valmistuvia! Pöyristyttävää edes väittää moista: Voit mennä täysin itseesi. Meillä on tänä keväänä ylioppilas juhlat, joten toki silloin ne ovat MINULLA nyt päällimmäisenä mielessä. Se että en tähän hoksannut kirjoittaa että samat lahjat kelpaavat tietenkin valmistujaisiin ei kerro arvostamisesta. Minusta se on lähinnä itsestään selvää.

 • Reply
  Anonymous
  18.5.2013 at 18:35

  Ekalla anonyymillä taitaa olla itsetunto ongelmia :) Eihän Monan kirjoituksesta mitenkään saa käsitystä, etteikö hän arvostaisi ammattikoulun käyneitä! Kääk… miten tollanen edes tuli mieleen, oikeastaan vähän jo huvittavakin :)

 • Reply
  Anonymous
  18.5.2013 at 18:56

  Samaa mieltä monan kanssa. Ja kyllä nämä vaikka rippilahjanakin menee :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *