17.5.2013

Wish outfit: Conssit+Peplum

Olen aina ollut korkkarityttö ja rakastan korkeita kauniita kenkiä. Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että omistan neljät Converset. Olen viime aikoina tykästynyt todella paljon niihin ja tykkään yhdistellä niitä sekä naisellisten, että rennompien asujen kanssa. Keräsin tähän asun johon yhdistin conssit ja upean pitsisen peplumin topin. Katseen vangitsijaksi löysin aivan täydellisen Rock’n Blue nahkatakin. Tuo on ihan huikea. Sen haluaisin ehdottomasti omaan kaappiini. 

Housut: River Island // Peplum: Sisters point // Laukku: Mulberry // Kaulakoru: Dries Van Noten // Kengät: Converse // Takki: Rock’n Blue // Rannekoru: Reed Krakoff
Luulen, että Converset ovat tulleet jäädäkseen. Eivät ne toki vielä vie voittoa korkkareille, mutta hyvän vastuksen antavat;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mona
  17.5.2013 at 21:04

  Rakas anonyymi. Sun kommentti oli todella asiallinen ja ymmärrän, että aihe saa sinut miettimään ja pohtimaan. Tiedätkö, että tällaiset asiat ovat kuitenkin niin henkilökohtaisia, että tämä blogi ei välttämättä ole aivan oikea paikka keskustella vastaavista asioista.
  Suosittelen todella lämpimästi Nuortennetti sivua, jossa puidaan paljon asioita ja joissa saa varmasti oikealta taholta apua ja mielipiteitä asioihin.
  Uskot vain itseesi ja olet sellainen kuin olet. Muiden takia ei tarvitse muuttua. (http://www.mll.fi/nuortennetti/)

 • Reply
  Joanna
  19.5.2013 at 13:28

  Mä oon kanssa aivan rakastunut consseihin! Vielä puoltoista vuotta takaperin olin satavarma, että noita popoja ei mun jalassa nähdä mutta toisin kävi. Nyt neljän parin omistajana en luopuisi niiden käytöstä mistään hinnasta. Juurikin eilen mulla oli eräissä vähän rennommissa juhlissa päällä lyhytvartiset valkoiset conssit, sekä mustat farkut, valkonen peplum ja beessi bleiseri. Näytti hyvältä ja samalla asialliselta huolimatta siitä että tosiaan oli tennarit jalassa. <3
  Oho tulipas runoiltua, tää on tätä kun kokee tän samaistumisen fiiliksen ja innostuu! :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *