12.5.2013

Valkoinen sohva

Mainitsin jo aikaisemmin, että nyt on sisustuskuume iskenyt ja kovaa! Enää puuttuu lottovoitto;) Tänään innostuin laittamaan meidän mustan sohvan myyntiin ja sehän menikin ystävälle hetimiten!:) Jee, nyt siis katselemaan uusia sohvia.

Ajatuksessa on valkoinen sohva. Rakastuin ihan hurjasti Adalminan kotona majailevaan Innovation sohvaan. Se on ihanan raikas ulkonäöltä ja todella kätevä, koska se taipuu myös vuoteeksi. Adalmina antoikin ihan mielettömän hyviä vinkkejä meidän olohuoneen sisustukseen ja nyt siis aloitetaan siitä, että sohva vaihtuu valkoiseen ja hiukan kevyempään versioon. Sohvan pitää ehdottomasti olla tekonahkaa, sillä todellisena sottapyttynä saisin kankaisen hyvinkin nopeasti epäsiistin näköiseksi.

Keräsin kollaasiin muutaman kauniin yksilön.  Itseäni miellyttää nyt eniten juurikin tuo Adalminalta löytyvä numero neljä sohva. Se on vaan kertakaikkisen kaunis. Käykäähän kurkkaamassa Adalminan olkkaria täällä.

Mitä mieltä olette näistä kollaasin valkoisista sohvista?

1. Formaterial Ving 2. Italsofa Capri 3. Ikea 4. Innovation Splitback

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Anonymous
  12.5.2013 at 20:32

  Suosittelen tutustumaan Shapesiin. Kotimainen firma ja mielettömän upeita sohvia :) http://www.shapes.fi/

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:36

   Kiitos paljon vinkistä!! Tutustun ehdottomasti:)

 • Reply
  Veronica
  12.5.2013 at 20:35

  Voi meillä näyttää olevan sama projekti! Meidän piti jo ostaa yksi sohva maskun kalustetalosta, mutta koska kuulin kyseisestä sohvasta niin paljon laadullisia ongelmia emme ostaneet sitä. Tuo nelonen on kyllä ehdoton lemppari, sillä valkoista ja ehdottomasti nahkaista mekin etsimme :) Nykyinen sohvamme on turhan isokin, joten pienempi oli hakusessa. Nykyinen on jopa 3,5 metriä pituudeltaan..

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:37

   Hih, sitä täydellistä kokonaisuutta metsästäessä;) Paljon on kyllä meillä vielä hommaa… ne listatkin puuttuu vieläkin!! :DD
   Tuo nelonen on vaan niin upea. Ihan täydellinen:)

 • Reply
  Kerttu / Modernisti Kodikas
  12.5.2013 at 20:55

  Kauniita sohvia! Meillä on kotona tuon Anonyymin mainitseman Shapes-malliston Moon-sohva, tosin harmaana, mutta kankaanhan saa itse valita. Näkyy esim. tässä postauksessa hyvin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/05/taulu-taiteilija-ja-tarina.html

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:38

   Oih, ehdin jo hiukan niitä vilkaista ja juuri niihin Moon sohviin ihastuin! Tosi tyylikkäitä. Ja aivan ihana tuo teidän!!! 8)

 • Reply
  Tiia
  12.5.2013 at 20:56

  2. ja 3. on mun lempparit noista ehdottomasti :) Meiltä löytyy valkoinen kulmasohva, kankaisena tosin, mutta tykkään siitä tosi paljon :)

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:40

   Valkoinen sohva on kyllä super tyylikäs :)

 • Reply
  muru
  12.5.2013 at 21:18

  Meillä on luonnonvalkoinen nahkasohva, tykkään todella paljon! Hyvä varsinkin näiden meidän murmelien kanssa, saa helposti putsattua. :) Ostettiin se Maskusta, Pohjanmaan kalusteen sohva. Meillä on sohvaan rahi ja toimii tosi kivasti vierasvuoteena! :)

  Kurkkasin Adalmiinan blogiin, kyllä on kaunis koti! :)
  Kaunista, alkavaa viikkoa Monanen! <3

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:43

   Hei noita pohjanmaan juttuja oon katellu, ne on niin kivoja!! Itseasiassa rakastuin täysin yhteen kyseiseen sänkyyn… Noooh.. haaveilla voi kai aina :D
   Joo, adalminan koti on vaan ihan huikee <3 8) Ihanaa viikkoa myös sinne aurinkoiselle <3 <3 :)

 • Reply
  Valkoista Makeaa
  12.5.2013 at 21:22

  Valkoisella sohvalla on iso merkitys olkkarin yleisilmeelle, kun se on kuitenkin pinta-alaltaan suht iso… :-) Omaan makuuni tuo nro 3 on mieluisin, mutta aikaisemmasta kokemuksestani en enää ostaisi tuollaista kahden tyynyn sohvaa (jos siis on kyse väh. kolmen istuttavasta sohvasta). Oma kokemukseni nimittäin on, että kolme siinä ei ainakaan miellyttävästi pysty istumaan, ja tyynyt saattavat nopeasti painua keskeltä lyttyyn…:-( Eli sen puolesta nro 4! :-D

  Adalmina on kyllä upea sisustaja! Saan aina hänen kuvistaan inspiraatiota omaan kotiin, vaikka toteutus aina välillä jääkin enemmän sinne haaveilutasolle ;-)

  • Reply
   Mona
   12.5.2013 at 21:45

   Kiitos paljon hei vinkistä ja kokemuksen jakamisesta. Se on kyl kurja jos tyynyt menis lyttyyn, vaikka tosin aina me melkeen kahdestaan sohvalla istutaan. Toi nelonen vaan on niin kätevä kun sen sais tarvittaessa myös sängyksi ja nyt kun itse tuli testattua siinä nukkumista niin se on vielä todella hyväkin:)
   Adalmina on ihan huikee!!8) Mieletön sisustussilmä <3 :) Ja niin ihana muutenkin:) Ja juu sama homma mulla;) Inspistä, mutta yleensä vaan haaveilutasolle;) Onneks haaveilukin on kivaa:)

 • Reply
  Mapsi
  12.5.2013 at 21:59

  Heips! Meiltä löytyy kotoa luonnonvalkoinen Belluksen nahkasohva. Suosittelen kurkkaamaan merkin sohvia http://www.bellus.com-sivuilta. Materiaalivaihtoehtojahan löytyy vaikka kuinka. Ainakin Maskun kalustetalo myy ko. merkkiä. Siitä tiedossa kokemuksia jo useamman sohvakaluston verran, eikä valittamista ole ollut. Yksinkertaista ja virtaviivaista designia. Nahka korkealaatuista ja meidän lapsiperheessä jo useamman vuoden käytöllä kestänyt hienosti, selkätyynyt eivät mene lyttyyn ja istuintyynyt ovat kuin uudet :)

  Mun kokemukset avattavista sohvista ovat kyllä vähän kahtiajakoiset – eivät hyviä sohvina mutteivät myöskään sänkyinä. Eli jos varavuoteen tarvetta ajattelet myös, niin meidän lapsiperheen kymmenen pisteen vinkki on sähköllä toimiva itselleen täyttyvä ilmapatja! Menee pieneen tilaan ja on kätevä “puhaltaa” kun yövieraita tulee. Omamme ostettin muistaakseni Jyskistä, 140cm leveä ja korkeuttakin on n. 40cm.

 • Reply
  Anonymous
  12.5.2013 at 22:32

  Miksi ihmeessä tekonahkaa??
  Meillä on sohvaprojekti kesken, mutta materiaali on ehdottomasti nahka ja sohva tulee luultavimmin Interfacen mallistosta.

 • Reply
  Veera Einola
  13.5.2013 at 02:06

  Täällä myös haaveillaan valkoisesta sohvasta ja laminaateista. Ensimmäisen aika tosin tulee vasta sitten kun pikkuneitimme on muutaman vuoden vanhempi. Tosin välillä tuntuu, että itse olen pahempi sottapytty kuin lapseni. ;D

  Mukavaa alkavaa viikkoa & Tsemppiä uuden sohvan löytämiseen. Valinnanvaikeus sitä yleensä iskee. ;)

  t. Veera

 • Reply
  Anonymous
  13.5.2013 at 16:19

  Älä ihmeessä osta tekonahkaa – hiostavaa ja halvanoloista.

 • Reply
  Anonymous
  13.5.2013 at 19:55

  Suosittelen kurkkaamaan huutonetin noiden splitbackien osalta.

 • Reply
  Anonymous
  13.5.2013 at 21:04

  Nykymateriaalit ovat paljon siitimpiä ja kestävämpiä kuin tekonahka, joka sattaa esim kellastua.
  Olethan huommioinut ettei sohvassa ole käsinojia lainkaan. Mihin nojaatte/löhöätte?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *