6.5.2013

Maanantain kuulumisia

Yksi väsynyt Mona täällä ilmoittautuu. Ei ole flunssa vieläkään hellittänyt kokonaan. Olin tänään työpäivän jälkeen aivan naatti ja rojahdinkin sänkyyn päikkäreille. Illalla piristyin hetkeksi ja kävin isän kanssa herkuttelemassa parsaa Sevillassa ja loppuilta on muuten mennyt pienessä koomassa.

Sevillan parsaa ja äyriäisiä annos on super herkkua! Suosittelen. Nam.

Eetu nappasi väsyneestä Mokkelosta päivän asukuvat… :D Laitan huomenna parempia kuvia asusta;)

Kävin myös hakemassa iiiiihanan Yves Rocherin paketin postista. Sain niin kivoja juttuja taas testiin, osa olikin entuudestaan jo hyviksi todettuja. Esimerkiksi YR:n itseruskettavat ovat todettu hyviksi ja ei ole YR:n kuorinta-aineiden voittaneita. Onko muita YR:n itseruskettavien ja kuorinta-aineiden nimeen vannovia?:) (yr-linkit yhteistyölinkkejä)

Seuraavaksi ajoissa pehkuihin ja huomenna vieläkin aikaisemmin toimistolle. Iltapäivällä on luvassa kivaa ohjelmaa! Suuntaan nimittäin Piritan käsittelyyn Bravaan! Tällä kertaa tosin laitetaan jotain muuta, kuin kynnet!;) Pikimiten tarkempaa juttua ja myös lukijoille jotain kivaa!:)
Hyvää unta! Mä käännän nyt kylkeä ja vedän peiton niskaan. Juu ja otan taas extra-annoksen D-vitskuja… Voisko tää olo jo pikkuhiljaa muuttuja vähän energisemmäksi..

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply
    Veronica
    6.5.2013 at 21:19

    hmm tuo dry oil näyttää hyvältä, itse olen aika koukussa erilaisiin öljyihin, etenkin kun talvella iho on rutikuiva.Aurinko ja kevät taas helpottaa. Olisiko kyseessä ripset mitä sulle laitetaan? ;) Itse palasin ripsiin taas pitkästä aikaan ja taas totean että on nämä vain niiiin helpot :)

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 18:39

      Noi YR:n kuivaökjyt on ihania ihania!!!!:) Se klassikko versio on ihan kaikkein parasta. Jooooo ripset laitettiin!;) Nää on vaan niin super über kätsät:)

  • Reply
    nieinda
    6.5.2013 at 21:32

    Oh, ihana paketti YR:ää! Parsaruuat näyttävät myös hyviltä. Koitahan Mona parannella, kiva nähdä ettei hymy hyydy kipeänäkään kuitenkaan! :)

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 18:39

      Hih, Kiitos, mä koitan <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    6.5.2013 at 22:14

    Mistä nuo farkut on? Näyttää hyviltä päälläsi :)

  • Reply
    Maija
    6.5.2013 at 23:01

    Voi muru, oikein paljon jaksamista sinne! <3

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 18:40

      Pus honey <3 Vähän jo parempaan päin:)

  • Reply
    Anonymous
    7.5.2013 at 09:26

    Oih, Sinä aurinkoinen energiapakkaus käyttäisit sen D-vitamiinin lisäksi vastustuskykyä nostamaan ja heti jo flunssaoireisiin 30-50 pisaraa auringonhattu uutetta, Kotimainen Ecinamax, vielä Puumalassa viljelty on tällähetkellä paras mahdollinen, olet varmaankin A-veriryhmää, jolle tuo Auringonhattu on erityisen suositeltava. Sillä voi veteensekoitettuna ensin kurluttaa kurkun, sylkäise pois ja toisen satsin nielaista. ja jatkaa nauttimista muutama päivä. Kokeilethan, täti suosittelee.

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 21:41

      Voi kiitos paljon vinkistä!!:) Mulla on niin ihania lukijoita täällä:') Pienenä aina äiti laitto auringonhattu uutetta flunssa potilaatte:) Pitääkin hommata taas aikuisiällä sitä kaappiin:)

  • Reply
    Meow
    7.5.2013 at 10:17

    Mokkelo! :D :D

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 21:41

      Hihi :D Mun iskä on sanonu mua aina Mokkeloksi..:D

  • Reply
    Lotta V.
    7.5.2013 at 10:36

    Ootko menossa nyt sinne suihkurusketukseen? ;) Mun pitäis nimittäin heinäkuisiin häihini saada nätisti väriä pintaan, ja toki siinä alkukesästä on aikaa itseään grillaillakin, mutta kun tarkoitus olisi kesän mittaan myös pelata rantalentopalloa ja lenkkeillä ulkona, niin rusketusraitoja saattaa olla vähän enemmän kuin olisi tarvis.. Pukuni on nimittäin olkaimeton, eikä oo kovin kivan näköistä, jos selässä menee jotkut painijanselkäraidat… ;)

    Anyway, kaipaan kokemuksia ja tietoa, käykö tuollainen suihkurusketus myös tällaiselle kalkkilaivan kapteenille! XD (Mikäli siis olet menossa saamaan rusketusta pintaan…)

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 21:44

      Joo oon piakkoin!!:) Laitan ehdottomasti tänne sitten raporttia siitä:) Nyt oon käyttänyt pari kertaa Vita Liberatin ihan kotikäyttöön tarkotettuja itseruskettavia ja oon kyllä ihan rakastunu, TOSI hyviä!!!:) Niistäkin tarkempaa juttua sit ku oon testannu hiukan pidempään ni nään miten rusketus pysyy ja kuluu yms. :)

    • Reply
      Lotta V.
      7.5.2013 at 21:45

      Ok, kiva, kiitos! :)

  • Reply
    Anonymous
    7.5.2013 at 19:16

    voi sää olet niin ihana! en hirveen usein kommentoi sun postauksiin (vaikka jokaisen niistä aina luen), mut välillä on vaan pakko tulla kehumaan sun pirteyttä ja kauneutta :) oot niin aito!

    • Reply
      Mona
      7.5.2013 at 21:45

      Oih, ihana sinä:') Sinähän se sydämellinen ja aito oot <3 Kertoo kuule susta sun kauniit sanat, kun sanot toiselle noin.
      Ihanaa että oot tänne löytänyt <3:) Kivaa kesänalkua sinne !!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *