5.5.2013

Farkkua ja korallinpunaista

Perässä tullaan ja pikkuhiljaa minunkin silmääni alkaa miellyttää farkkupaidat. Olenkin pitänyt silmällä vaihtoehtoja, mutta vielä en ole päätynyt hankkimaan omaan kaappiini farkkuista lisäystä. Keräsin tähän rennon asun farkkupaidan ympärille. Kesän tullessa kaipaa asu jotain pientä piristystä väreillä. Itse rakastan korallinpunaista, joka näyttää hyvältä pienen päivetyksen kanssa. Olen myös ihastunut löysempiin housuihin. Ne näyttävät super hyville todella korkeiden korkojen kanssa. Löysät housut saavat olla liukuvaa kangasta ja lahkeista pillit. Tosin tykkään paljon myös todella leveistä lahkeista. Sellaisista voisikin kehitellä seuraavaksi asuja. 
Housut: Estradeur  // Paita: Only  // Kengät: Christian Louboutin // Laukku: 3.1 Phillip Lim 
Jakku: Vila // Kello: Olivia Burton // Rannekoru: Balenciaga


Mitä mieltä te olette farkkupaidoista? Entäpä iskeekö muihin nämä vähän rennomman malliset housut?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Meow
    5.5.2013 at 14:02

    Aivan ihanat värit tässä asukombossa!! Tosin noiden asusteiden väri on mielestäni lohenpunainen. ;) Itse tykkään myös rennommista housuista, erityisesti kesällä ne ovat huomattavasti viileämmät kuin tiukat pillit. Yhdistäisin ne kuitenkin vähän vartalonmyötäisemmän yläosan kanssa.

    • Reply
      Mona
      5.5.2013 at 21:04

      Noi värit näyttää ihan eriltä tässä bloggerissa mitä mulla omalla koneella.. :O Tosi outoo, täällä monet värit muuttuu aina ihan erilaisiks….

  • Reply
    Emma
    5.5.2013 at 15:29

    Itekkin olen haaveillut jo jonkin aikaa farkkupaidasta ja se on ehdottomasti kevään ostoslistalla :) vaateketjujen mainoksissa nuo rennot housut ovat tosi kivan näköiset.. Ite suhtaudun niihin kuitenkin vähän varauksella, koska ole aika lyhyt ja luulen, että tuon malliset housut saisivat jalkani näyttämään entistä lyhyemmiltä. Voin toki olla väärässäkin :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *