26.4.2013

Ingolstadt

Yksi päivä vierähti Saksan reissulla Ingolstadt outletissa. Matkaa outlettiin oli noin tunti Maijan luota. Sujui muuten kohtuullisen rivakasti autolla kaikki siirtymiset Saksan motareilla.. Huh millaista kyytiä;D
Täsä muutama kuva outletista. Päivä oli hieman harmaa ja ennen kuin lähdimme kotiin alkoikin satamaan oikein kunnolla. Se ei tosin shoppailuja haitannut;) 
Don’t ask, mulla ei oo mitään käryä mitä säädän.. Pelle mikä pelle… Miten niin mä aina nauran ja oon tosi positiivinen kuvissa??! ;DD

Kävimme ennen shoppailuja nauttimassa lasilliset kuohuvaa. Maijan mies oli saanut sähköpostiin Ingolstadilta viestiä, jolla sai veloituksetta hakea lasilliset ravintolasta!:) Niillä olikin hyvä aloittaa kiertely;)

Shoppailujen ohessa kävimme maistamassa suklaamestarin tekemiä täydellisiä herkkuja. Olisin voinut parkkeerata tuohon pidemmäksikin toveksi;)

Muutama kiva löytö tuli tehtyä ja olin kyllä tosi tyytyväinen vierailuun outletissa. Koitan saada ostoksia kuvattua jossain vaiheessa. Instagramin puolella näkyy jo joitakin (@monasdailystyle). Facebookin puolella myös lisää kuvia, joita ei täällä blogin puolella ole ollut. Nyt alkaakin taas muutaman kuukauden säästöbudjetti shoppailujen ja kaiken muunkin saralla… Muutama ihana reissu nimittäin tulossa kesällä ja niihin pitää koittaa säästellä. Tulevista reissuista lisää juttua pikimiten;)
Ihanaa viikonloppua kaikille!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Enni
    26.4.2013 at 09:48

    Oii kävin tuolla kesällä ja ostin MK:ta! Ihana paikka :)

    • Reply
      Mona
      27.4.2013 at 17:50

      Mä löysin myös kivan pienen kukkaron:)

  • Reply
    Jänis Joplin
    26.4.2013 at 10:03

    Teillä on molemmilla muuten todella söpöt asut, mutta mä en vaan käsitä tota converset+trenssi+käsilaukku-yhdistelmää… Ne on tennarit. Koripallotossut! :D Trenssitakki taas on naisellisuuden huipentuma. Ei mahu mun tajuntaan tämä yhdistelmä…

    Hyvää viikonloppua!

    • Reply
      Mona
      27.4.2013 at 17:51

      Hih:D Mä niiiiiin tiedän sun fiiliksen, oon ennen ite kans yökkiny consseja ja ajatellu et ei ne voi sopia minkään kanssa:DD Mut niinpä se maku vaan muuttuu;) Nykyään voisin melkein laittaa jo mekonkin kanssa;D

  • Reply
    Anonymous
    26.4.2013 at 10:09

    Moi,

    Osaatko sanoa oliko hintataso oikeasti edullinen verrattuna esim. Suomen hintoihin tai Euroopan hintoihin? Olen käynyt vastaavassa USA:ssa, jossa hinnat olivat todellakin huokeita Suomen ja Euroopan hintatasoon verrattuna. Eli ihan tässä vai tiedustelen ja samalla pohdin kesällä mahdollista kaupunkilomaa johonkin päin Eurooppaa :)

    Kiitokset aina niin pirteästä blogista ja monipuolisista postauksista.

    -Sanna

    • Reply
      Mona
      27.4.2013 at 17:52

      Kyllä siellä oli aika paljon edullisempaa:) Mutta tosiaan etukäteen ei voi tietää mitä löytyy. Ite tein kyllä kivoja ostoksia:)
      Ja voi kiitos itsellesi ihanasta palautteesta <3 :)

  • Reply
    Veera Einola
    27.4.2013 at 10:53

    Mitä merkkejä tuolla on myynnissä? Ja laita kuvaa tännekin sun ostoksista. ;)

    T. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      27.4.2013 at 17:53

      Vaikka mitä! Kannattaa kurkata tuonne nettisivuille, sieltä löytyy merkit :) Koitan ehdottomasti laittaa ostoksista postausta tännekin:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *