23.4.2013

Mekkovinkki!

Huomasin, että Nellyn valikoimaan oli tullut muutama koko lisää tätä ihanaa mustaa mekkoa, jonka itse hankin muutama kuukausi sitten. Nämä loppuivat melkein heti kokonaan aikaisemmin ja ei ihme sillä mekko on ihan hurjan kiva. Se on mukava päällä ja sopii moneen tilaisuuteen. Oma mekkoni on kokoa S ja se on hyvin joustavaa kangasta ja istuu kuin nakutettu. Mikäli olit aikeissa tilailla tätä ja kokoa on nyt tarjolla suosittelen ehdottomasti naputtamaan sovitukseen! Mekko löytyy täältä. Voisin itse hankkia mekon vielä eri värisenä mikäli niitä vain tulee:)
Club L mekko TÄÄLLÄ!!
Follow me on Facebook // Blogilista


You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    23.4.2013 at 17:41

    moi mona

    sulla näyttää olevan itsevarmuutta ja hyvä kroppa joten kysyn sulta:
    onko noloa jos 12-vuotiaalla tytöllä (162 cm pitkä) on kokona vaatteissa aina s-m ?
    kaverit on samanpituisia ellei pidempiä ja heillä on xxs-s. painoa minulta löytyy 59 kiloa ja kasvupyrähyksen pahin vaihe ohi.

    mua hävettää ees käydä missään koska mulla on pieni kaksoisleuka ja reidet hankaa yhteen (ei lihasta) ja maha pullottaa kun säkkituoli.

    pidän usein äitiänikin isompia vaatteita ja äitini on alkanut valittaa kuinka iso mahani on. kaverit taas sanoo toista enkä tiiä ketä uskoa, että oonko lihava vai en.

    meillä on kotona sodastream ja siinä on aina limua valmiina enkä voi vastustaa ja kulautan koko puoli litraisen pullon limsaa joka päivä.
    en hirveästi myöskään osaa liikkua, ei ole aikaa tai sitten yöunet on jääny niin vähiin etten jaksa.

    osaisitko auttaa ? :/

    • Reply
      Mona
      24.4.2013 at 17:43

      Voih rakas anonyymi<3 Kyllä sun paino ja pituus on täysin hyvä. Ei paino ole tuijjottamisen arvoinen seikka. Kaikkein tärkeintä on, että voi hyvin. Liikunta on super tärkeetä arjessa, mutta jos se tuntuu vastenmieliseltä, koita etsiä pikkuhiljaa laji joka sopii juuri sinulle. Kokeile paljon erilaisia juttuja ja jatka mielihyvää ja hyvää mieltä tuottavien harrastusten tekemistä. Limpsaa ei kannata juoda lainkaan. Se vaan tekee huonoa terveydelle. Voisitko vaihtaa sen esimerkiksi johonkin luomu mehuun? :) Tai esimerkiksi laitat sen tilalle pöydälle kannuun vettä jossa on marjoja tai hedelmiä piristyksenä?:) Esim lime, mansikka, vadelma yms. Yöunista ei myöskään kannata tinkiä. Kun nukut hyvin, syöt terveellisesti ja liikut joka päivä edes vähän voit super hyvin. Kilot ovat sivuseikka hyvässä olossa ja senkään suhteen sulla ei oo mitään murhetta.
      Otat rennosti ja nautit naiseksi tulemisesta terveellisten elämäntapojen kanssa!:)

  • Reply
    Enni
    23.4.2013 at 18:36

    Tuo on kyllä ihana, mut ei oo kokoa :( Ostin tänään yhden peplum-mekon Hennesiltä, on vaan aika lyhyt verrattuna tähän. Haluan tämänkin!!

    • Reply
      Mona
      24.4.2013 at 17:43

      Hih, mä haluun kans tän vielä nudena!!! :D

  • Reply
    Lindsay
    23.4.2013 at 20:20

    Tuo on kyllä tosi kaunis mekko! Istuu sinulle ihan täydellisesti :) Minäkin ottaisin mieluusti mekon jossain toisessa värissä! :)

    • Reply
      Mona
      24.4.2013 at 17:44

      Kiitos Lindsay!!:) Nudena tai punaisena tää olis aika jees;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *